Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Προπόνηση ποδηλασίας σε εσωτερικό χώρο RPM by LesMIlls

Ο δρόμος για την βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης και της απώλειας λίπους έχει όνομα RPM….. 
Τι είναι το RPM….;
Το RPM™ είναι ένα πρόγραμμα ποδηλασίας σε κλειστό χώρο με τη συνοδεία ρυθμικής μουσικής που θα σας ξεσηκώσει.
Κάψτε έως 620 θερμίδες* σε κάθε προπόνηση και βελτιώστε τη φυσική σας κατάσταση γρήγορα.
Μάθετε τα βασικά για την ποδηλασία, π.χ. ποδηλασία σε όρθια ή καθιστή θέση, αλλαγή θέσης χεριών, επιτάχυνση και επιβράδυνση. Εσείς ρυθμίζετε την αντίσταση και την ταχύτητα, ώστε να μπορείτε να βελτιώνετε το επίπεδο της προπόνησής σας σε βάθος χρόνου.

Τα μαθήματα RPM™ μπορούν να έχουν διάρκεια 45 ή 30 λεπτά.

Το RPM™ είναι κυριολεκτικά πιο εύκολο από το ποδήλατο

Το RPM™ είναι εμπνευσμένο από την αθλητική ποδηλασία και περιλαμβάνει προσομοιώσεις αναβάσεων και επιταχύνσεων, δίνοντάς σας παράλληλα τη δυνατότητα να ελέγχετε την ένταση

Πλεονεκτήματα

- Βελτίωση της αερόβιας αντοχής
- Καύση θερμίδων και λίπους
- Παραγωγή ενδορφινών για φυσική αίσθηση ευεξίας
- Γράμμωση και τόνωση των μυών των ποδιών

Είστε στα πρώτα σας βήματα;

Ακόμα κι αν δεν έχετε κάνει ποτέ ποδήλατο, το RPM™ είναι μια απλή και ασφαλής προπόνηση με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Ο γυμναστής σας θα σας δείξει πώς να ρυθμίσετε το ποδήλατο και θα σας δώσει τις κατάλληλες επιλογές, ανάλογα με τη φυσική σας κατάσταση. Μπορείτε να ξεκινήσετε με τέσσερις ή πέντε προπονήσεις και να τις αυξήσετε σταδιακά. Η φυσική σας κατάσταση θα απογειωθεί σε χρόνο μηδέν

Είμαι έγκυος. Μπορώ να κάνω προπονήσεις RPM™;

Η ασφάλεια είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα. Κατά συνέπεια, προτείνουμε να μιλήσετε με το γιατρό ή τη μαία σας, οι οποίοι θα μπορέσουν να σας συμβουλεύσουν κατάλληλα εφόσον γνωρίζουν καλύτερα το ιατρικό σας ιστορικό. Επίσης, μιλήστε με το γυμναστή σας εκ των προτέρων και ενημερώστε τον για την εγκυμοσύνη σας. Θα σας προτείνει ορισμένες επιλογές για το σύνολο της προπόνησης.

Πόσες προπονήσεις RPM™ πρέπει να κάνω την εβδομάδα;

Για να έχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα, προτείνουμε να κάνετε 2-3 προπονήσεις RPM™ την εβδομάδα.

Χρειάζομαι ειδικό εξοπλισμό ποδηλασίας για να κάνω RPM™;

Μπορείτε να κάνετε RPM™ φορώντας τα κανονικά ρούχα γυμναστικής και τα αθλητικά σας παπούτσια. Δεν απαιτείται ειδικός εξοπλισμός ποδηλασίας. Τα ποδηλατικά κολάν κάνουν πιο άνετη την άσκηση, αλλά δεν είναι απαραίτητα. Εάν θέλετε πραγματικά να έχετε την κατάλληλη ποδηλατική εμφάνιση, μπορείτε να αποκτήσετε τον πλέον πρόσφατο εξοπλισμό για το RPM™ από τη Reebok και τη Les Mills.

Που μπορώ να βρω και να κάνω ομαδικά προγράμματα fitness RPM™;

Στην πόλη του Κιλκίς και σε αποκλειστικότητα ΜΟΝΟ στο γυμναστήριο Kinesis-Gym. Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο με δεκαπέντε επαγγελματικά ποδήλατα και πλήρες οπτικοακουστικό υλικό, οι εξειδικευμένοι γυμναστές – προπονητές είναι στην διάθεσή σας. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την γραμματεία του γυμναστηρίου στο 2341020450 ή ενημερωθείτε από την επίσημη ιστοσελίδα στο www.kinesis-gym.gr

Μαυρογενίδης Παναγιώτης Απόφοιτος Τ.Ε.Φ.Α.Α. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με ειδικότητα Μαζικός Αθλητισμός και δραστηριότητες κλειστού και ανοιχτού χώρου. Διεθνώς αναγνωρισμένος TRX, Power Plate & Personal trainer. Πιστοποιημένος εκπαιδευτής Les Mills, BODYPUMP & RPM instructor.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.