Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Στα κόκκινα η προετοιμασία του Kinesis Kilkis, για το παγκόσμιο πρωτάθλημα καράτε

Στα πλαίσια του παγκοσμίου πρωταθλήματος Kyokushin Karate U21, που θα διαξαχθεί στην Θεσσαλονίκη στις 21 Μάρτιου, συμμετείχε το Kinesis Fight Club σε εκπαιδευτικό σεμινάριο. Το 4ο Winter Camp πραγματοποιήθηκε στη λίμνη Πλαστήρα, στο ξενοδοχείο Ναϊάδες στις 7 και 8 Φεβρουαρίου. Συμμετείχαν γυμναστήρια από όλη την Ελλάδα όπως την Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λαμία, Βόλο, Καρδίτσα, Λάρισα, Παλαμά και φυσικά και από το Κιλκίς . Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε δίπλα στην λίμνη και είχε πολύ υψηλό επίπεδο. 

Συμμετείχαν αρκετοί αθλητές με μεγάλες διακρίσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Στο σεμινάριο δίδαξε ο άνθρωπος που έφερε το Kyokushin Karate στην Ελλάδα, δάσκαλος όλων των παλιών δασκάλων, ο Hanshi Nick Varelopoulos 8th dan. 

Το πρόγραμμα περιείχε αερόβια άσκηση στο βουνό, αγωνιστικές τεχνικές, ενδυνάμωση, αύξηση εκρηκτικής δύναμης, ειδικές αυτοάμυνες και τέλος, Kumite, δηλαδή αγώνες σε προπονητικό επίπεδο μεταξύ των αθλητών. Το Kinesis Fight Club συμμετείχε με τον προπονητή του τμήματος Kyokushin Karate κ.Αντώνη Γιαννακίδη και με δύο αθλητές τον Γιώργο Καρακασίδη και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο. 

Η προετοιμασία συνεχίζεται με επίσκεψη σε γυμναστήριο της Θεσσαλονίκης, στον γνωστό πρωταθλητή Βασίλη Κακαρίκο, για κοινή προπόνηση.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.