Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Ο ΠΑΣΚΕΔΙ βάζει ΤΕΛΟΣ στα χαράτσια ΑΕΠΙ & G.E.A


Επί τέλους! Ο ΠΑ.Σ.Κ.Ε.ΔΙ., συνεργαζόμενος με το El Radio, εξασφάλισε απαλλαγή πληρωμής ‘μουσικών δικαιωμάτων’ για όσα από τα μέλη του χρειάζονται μουσική στο κατάστημά τους ( και , παρ’ όλα αυτά , πλήρωναν έως τώρα σεβαστά ποσά κάθε χρόνο στην «ΑΕΠΙ» κλπ. Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης τέτοιων δικαιωμάτων ).
Το El Radio είναι ένα ιντερνετικό ραδιόφωνο μετάδοσης μουσικής επένδυσης επαγγελματικών χώρων, που ασχολείται αποκλειστικά με την προώθηση μουσικών έργων ανεξάρτητων καλλιτεχνών, που δεν έχουν οποιαδήποτε μορφή δέσμευσης με Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης.

Παρέχει μουσική υψηλού επιπέδου και ποιότητας ήχου, μέσω διαδικτυακής ακρόασης και συνοδεύει τις υπηρεσίες του με όλα τα απαραίτητα έγγραφα για Νόμιμη Αδειοδότηση Δημόσιας Εκτέλεσης. Τα έγγραφα βασίζονται στην πρόσφατη Νομοθεσία του Ελληνικού Κράτους ν.2121/93, ΕΓΚ ΟΠΙ 16641/5.2011 και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η μουσική αναμεταδίδεται διαδικτυακά και μπορεί να καλύψει μουσικά την πλειοψηφία των επαγγελματικών χώρων, από ένα μικρό καφέ μέχρι ένα μεγάλο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα, που απαιτεί διαφορετική μουσική ανά χώρο και ανά περίοδο. Συνολικά οι χώροι που καλύπτονται είναι Εστιατόρια, Καφετέριες, Αναψυκτήρια, Fast food, Μπουγατσατζίδικα, Πιτσαρίες, Κρεπερί, Παραδοσιακά καφενεία, Αλυσίδες γρήγορου φαγητού αλλά και καφετέριες, Bar, Ξενοδοχεία, Κλινικές, Ιατρεία, Κομμωτήρια, Super Market, Αεροδρόμια, Πλοία και γενικότερα χώροι αναμονής όπου συναθροίζονται καταναλωτές και απαιτείται μουσική υπόκρουση.

Παράλληλα δίνει τη δυνατότητα σε νέους ταλαντούχους καλλιτέχνες να προβληθούν σε ένα πολύ μεγάλο κοινό που είναι τα Καταστήματα Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, στα οποία είναι πολύ δύσκολο να διεισδύσει ένας νέος καλλιτέχνης. Το El Radio, κάνει γρήγορα γνωστό ένα καλλιτέχνη όχι μόνο στα όρια της χώρας του αλλά και στο ευρύτερο παγκόσμιο κοινό. Γι΄αυτό αν πιστεύετε ότι είστε ένας εξαιρετικός ταλαντούχος καλλιτέχνης θέλουμε να ακούσουμε τη μουσική σας! Απλά στείλτε μήνυμα στοpaskedi@paskedi.gr και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας.

Η υποστήριξη των νέων καλλιτεχνών ξεκινά από την αρχική ηχογράφηση και φθάνει μέχρι την προώθηση σε κοινωνικά δίκτυα και ΜΜΕ.

El Radio και ΤΕΛΟΣ ΑΕΠΙ & G.E.A.
ΠΡΟΣΙΤΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ
ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ


Η πρώτη πανελλαδικά εναλλακτική επιλογή για τη μουσική κάλυψη επιχειρήσεων ακούει στο όνομα El Radio. Οι επιχειρήσεις που εξασφαλίζουν το El Radio μπορούν να απολαμβάνουν Προσιτή και Ποιοτική Μουσική χωρίς να έχουν υποχρέωση να πληρώσουν οποιονδήποτε άλλο Οργανισμό Συλλογικής Διαχείρισης.

Μάλιστα τα μέλη μας απολαμβάνουν της αμέριστης υποστήριξης σε τεχνικά θέματα, σε θέματα διαδικαστικά για να τους χορηγηθεί Άδεια Μουσικών Οργάνων από το Δήμο τους, ανανεωμένες κυκλοφορίες συλλογών τραγουδιών καθώς και το Ελληνικό Ρεπερτόριο που θα βρίσκεται εντός ολίγου υπό συλλογή και θα κυκλοφορεί σε εκδόσεις κάθε μήνα. Φυσικά τα μέλη μας δεν θα πληρώνουν για τις ανανεώσεις αυτές αλλά θα καλύπτονται από τη συνδρομή τους.

Επιπλέον, η συνδρομή των 100 Ευρώ/έτος, θα τους παρέχει Άδεια Δημόσιας Εκτέλεσης για Εμπορικούς Σκοπούς η οποία παρέχεται από τον ΠΑΣΚΕΔΙ. Άρα, με αυτή την ΑΔΕΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ, ο κάθε επιχειρηματίας θα λειτουργεί νόμιμα παίζοντας στην επιχείρησή του μουσική από την λίστα αναπαραγωγής μας χωρίς να έχει καμιά υποχρέωση καταβολής αμοιβών σε οποιοδήποτε ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ (ΑΕΠΙ, ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, G.E.A.) δραστηριοποιείται στην Ελλάδα.

Για να μην νομίζετε πως τα καλά λόγια τα λέμε μόνο εμείς. Ρωτήστε κάνοντας κλικ εδώ και τα ευχαριστημένα μέλη μας, που χρησιμοποιούν από καιρό το El Radio και δέχτηκαν να δίνουν τις πληροφορίες τους.

Οι Δήμοι, κατ’εφαρμογή του νόμου 2121/93 αρ.63 και της γνωμοδότησης του Οργανισμού Πνευματικής Ιδιοκτησίας που εξεδόθη στις 28/2/2011, οφείλουν να κάνουν δεκτή την ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ν. 1599/1986, που χορηγεί ο ΠΑΣΚΕΔΙ στο μέλος-χρήστη και να προχωρούν (όπως ήδη κάνουν) Δήμος Αθηναίων, Δήμος Θεσσαλονίκης, Δήμος Ηρακλείου, Δήμος Αιγάλεω, Δήμος Σαρωνικού, Δήμος Οιχαλίας, Δήμος Ορεσιάδας, Δήμος Γλυφάδας, Δήμος Λαρισαίων, Δήμος Ξάνθης, Δήμος Βόλου, Δήμος Ιλίου,Δήμος Κορινθίων, Δήμος Σπάτων-Αρτέμιδος, Δήμος Πολυγύρου και πολλοί άλλοι, σε έκδοση Νόμιμης Άδειας Μουσικών Οργάνων στο κατάστημα της επιχείρησης υγειονομικού ενδιαφέροντος που αιτείται.

Για περισσότερες πληροφορίες & δήλωση συμμετοχής στο πρόγραμμα απαλλαγής πληρωμής πνευματικών – συγγενικών δικαιωμάτων , μπορείτε να επικοινωνείτε άμεσα : Τηλ: 2310 932420 Fax: 2310 932431 Web site: www.paskedi.gr e-mail: paskedi@paskedi.gr

Με την παράκληση να δημοσιοποιηθεί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.