Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Συνάντηση εργασίας Γκουντενούδη με επιχειρηματίες του δήμου Παιονίας

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Παιονίας και στα πλαίσια κατάρτισης του νέου Πενταετούς Επιχειρησιακού Προγράμματος του Δήμου διοργανώθηκε την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου συνάντηση εργασίας μεταξύ της δημοτικής αρχής Παιονίας και των επιχειρηματιών του βιομηχανικού και βιοτεχνικού κλάδου της ευρύτερης περιοχής του Δήμου.
Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε χώρο εστίασης στο Πολύκαστρο, μεταξύ άλλων, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν, κατά κύριο λόγο, την τοπική ανάπτυξη, την ενίσχυση της απασχόλήσης και τη στήριξη της τοπικής αγοράς, την προσέλκυση νέων επενδύσεων, τη συνεργασία μεταξύ επιχειρήσεων και δημοτικών υπηρεσιών.

Από πλευράς δημοτικής αρχής, ο Δήμαρχος, κ. Γκουντενούδης πλαισιώθηκε από την παρουσία του Αντιδημάρχου Τεχνικής Υπηρεσίας, κου Αδαμόπουλου και του Αντιδημάρχου Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών, κου Ευθυμιάδη.

Οι επιχειρηματίες είχαν την ευκαιρία να εκθέσουν τους προβληματισμούς τους, τις ανησυχίες τους αλλά κυρίως τις ιδέες και προτάσεις τους για την ανάπτυξη της περιοχής και την αποφυγή του οικονομικού μαρασμού και ερήμωσης.

Η πρωτοβουλία αυτή χαιρετίστηκε με ενθουσιασμό από τους επιχειρηματίες και μάλιστα πρότειναν ομόφωνα τη θεσμοθέτηση μιας τέτοιας συνάντησης τουλάχιστον μία φορά το χρόνο. Από πλευράς Δημάρχου κατέστη σαφές πως η ενεργή συμμετοχή και η δραστηριοποίηση όλων των παραγωγικών δυνάμεων της Παιονίας χαράζει νέους δρόμους ανάπτυξης και παράλληλα συνδράμει τα μέγιστα στη βελτίωση του εσωτερικού και εξωτερικού περιβάλλοντος του Δήμου.

Τις προσεχείς ημέρες θα ακολουθήσουν συναντήσεις με φορείς και συλλόγους ώστε να καταγραφεί και να αποτυπωθεί ξεκάθαρα ο παλμός της κοινωνίας της Παιονίας στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.