Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Συνάντηση Γεωργαντά με με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης

Από το Πολιτικό Γραφείο του Βουλευτή Κιλκίς Γ. Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
"Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μόσχο Κορασίδη είχε σήμερα το πρωί ο Βουλευτής Ν. Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ζήτησε να ενημερωθεί για τις ενέργειες του Υπουργείου σε σχέση με το πρόβλημα των πλημμυρισμένων εκτάσεων βάμβακος στην περιοχή του Πολυκάστρου σε σχέση με τη συνδεδεμένη ενίσχυση δηλώσεων ΟΣΔΕ. 

Ο Βουλευτής είχε θέσει και παλιότερα το θέμα αυτό στην Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης καθώς στις εκτάσεις αυτές λόγω των πλημμύρων δεν έγινε συγκομιδή παραγωγής πλην όμως έπρεπε να διασφαλιστεί η ενίσχυση των παραγωγών μέσω των δηλώσεων ΟΣΔΕ.

Ο Γενικός Γραμματέας τον ενημέρωσε ότι ήδη υπήρξε συνεννόηση με τη νέα πολιτική ηγεσία του Υπουργείου να ζητηθούν άμεσα από τον ΕΛΓΑ τα στοιχεία των πλημμυρισμένων εκτάσεων έτσι ώστε οι δικαιούχοι καλλιεργητές να εξαιρεθούν από την υποχρέωση παράδοσης παραγωγής ενώ να υπάρχει και ανάλογη μείωση της προβλεπόμενης ποσότητας σε όσους συνέλεξαν μέρος της παραγωγής. 

Η εξέλιξη αυτή , η υλοποίηση της οποίας αναμένεται άμεσα, διασφαλίζει πλήρως την ενίσχυση των παραγωγών οι οποίοι για λόγους ανωτέρας βίας δε μπόρεσαν να συλλέξουν την παραγωγή τους."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.