Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015

Έκοψε την βασιλόπιτά του το Επιμελητήριο Κιλκίς

Σε μια λιτή εκδήλωση το Επιμελητήριο Κιλκίς έκοψε την βασιλόπιτά του. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Πολύκαστρο.
Μετά την κοπή της βασιλόπιτας σε γνωστή ταβέρνα της πόλης, πραγματοποιήθηκε και μια σύντομη συνεδρίαση του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου η οποία είχε κυρίως ενημερωτικό χαρακτήρα με κύριο εισηγητή τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου κ.Π.Τονικίδη. Είχε προηγηθεί η προβολή των σύντομων διαφημιστικών σποτ που έχουν ετοιμασθεί με σκοπό την αρτιότερη τουριστική προβολή του νομού. Τα «σποτάκια» με τα βασικά αξιοθέατα του νομού, απέσπασαν τα θερμότερα σχόλια από τους παρισταμένους.

Στην ενημέρωση που πραγματοποίησε ο κ.Τονικίδης, έκανε εκτενή αναφορά στην δημιουργία του Ηλεκτρονικού Δημοπρατηρίου, του πρώτου στην Ελλάδα το οποίο ήδη λειτουργεί πιλοτικά. «Στόχος μας, τόνισε ο κ. Τονικίδης είναι η εξακτίνωση της λειτουργίας του Δημοπρατηρίου σε όλη την Ελλάδα με συμμετοχή όλων των Επιμελητηρίων και με Κέντρο Συντονισμού το Επιμελητήριο Κιλκίς». Μέσα από το Δημοπρατήριο ο κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να εκθέτει προς πώληση οποιοδήποτε προϊόν κατέχει, χωρίς τους γνωστούς μεσάζοντες που ανεβάζουν το κόστος πώλησης.

Ο κ. Τονικίδης αναφέρθηκε επίσης σε άλλες εξελίξεις, οι οποίες προέκυψαν ύστερα από προσπάθειες του Επιμελητηρίου.

Μία απ’ αυτές είναι η δρομολογηθείσα ήδη αδελφοποίηση με το Επιμελητήριο Σμύρνης. Μια εξέλιξη που, όπως τόνισε ο κ.Τονικίδης, ανοίγει μεγάλους ορίζοντες όχι μόνο για το Κιλκίς αλλά και για όλη την ευρύτερη περιοχή της Κ.Μακεδονίας. Ηδη, για τις αμέσως επόμενες ημέρες έχει προγραμματισθεί επίσκεψη κλιμακίου του Επιμελητηρίου Κιλκίς στη Σμύρνη.

Ο κ. Τονικίδης ενημέρωσε το Δ.Σ. για τις δρομολογημένες επιχειρηματικές αποστολές στο εξωτερικό οι οποίες ήδη έχουν εγκριθεί. Μία απ’ αυτές αφορά σε ταξίδι στην Ισπανία.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου έκανε αναφορά σε εξαγγελίες της νέας κυβέρνησης, οι οποίες, εν πολλοίς, ικανοποιούν πάγια αιτήματα του Επιμελητηριακού κόσμου με κύριο αυτό της διατήρησης και επιβίωσης του Επιμελητηριακού θεσμού.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο π.Εμμανουήλ ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν ο δήμαρχος Παιονίας, Χρ.Γκουντενούδης, ο αντιδήμαρχος και επί σειράν ετών μέλος της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Γ.Αδαμόπουλος, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γουμένισσας Αθ.Τραχανίδης, το μέλος του Δ.Σ. Χρ. Τσανασίδης, και η πρόεδρος του συλλόγου καρκινοπαθών και μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Γ.Κολεσιώτου.

Τυχερός της βασιλόπιτας ήταν ο πρόεδρος της Συντεχνίας Αρτοποιών Νομού Κιλκίς κ. Ν.Χατζηεφραμίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου