Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Εξετάσεις εγχρώμων ζωνών από τον Αθλητικό Σύλλογο "Άθλος" Κιλκίς

Στις 01/02/2015 πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες εξετάσεις προαγωγής Εγχρώμων ζωνών από τον Αθλητικό Σύλλογο Άθλο Κιλκίς που ανήκει στην Ελληνική Ομοσπονδία ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ (ΕΛΟΤ) και είναι αναγνωρισμένος από την Γ.Γ.Α. Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 18.00 η ώρα στο συνεδριακό της παλαιάς Νομαρχίας Κιλκίς με την προσέλευση συγγενών και φίλων των μικρών αθλητών να κατακλύζουν το κατάμεστο Συνεδριακό. Με την έναρξη των εξετάσεων οι αθλητές εξετάστηκαν σε σύνολο κινήσεων (poumse) , τεχνικές αυτοάμυνας, στο αγωνιστικό και στις θραύσεις όπου ο κόσμος και συγγενείς ενθουσιάστηκαν από το αποτέλεσμα. Το επίπεδο όλων των αθλητών ήταν πολύ καλό άλλα την παράσταση έκλεψαν οι μικροί αθλητές στις θραύσεις των σανίδων .

Μέτα το πέρας των εξετάσεων πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς που είχε προηγηθεί και απονεμήθηκαν τα δώρα (2 Τάμπλετ) στους δικαιούχους τους .Συνεχίστηκε η απονομή των ανάλογων διπλωμάτων και ζωνών ανά αθλητή και στο ανάλογο άθλημα και έκλεισε η εκδήλωση με μικρή γιορτή και τις ανάλογες αναμνηστικές φωτογραφίες.

Ο προπονητής του συλλόγου Πουντζουκίδης Κων/νος μετά το πέρας της τελετής δήλωσε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της εκδήλωσης και ευχήθηκε σε μικρούς και μεγάλους αθλητές πολλές επιτυχίες και καλά αποτελέσματα στους επόμενους αγώνες της Ομοσπονδίας . Τέλος ευχαρίστησε θερμά τους γονείς και τα μέλη του συλλόγου για την υπομονή και κατανόηση που έδειξαν κατά την διάρκεια της διαδικασίας .Ο αρχηγός Ομάδος Μουτσάκης Αναστάσιος δήλωσε ικανοποιημένος με την απόδοση όλων των αθλητών και έδωσε τα συγχαρητήρια σε όλους.

Κλείνοντας δήλωσε ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Γιαννουλάκο Δημήτριο για τα την πρωτοβουλία της λαχειοφόρου αγοράς που πραγματοποιήθηκε για να καλυφθούν μέρος από τα έξοδα μετακίνησης και συμμετοχών των αθλητών μας στα επίσημα πρωταθλήματα της ομοσπονδίας .

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας για την υποστήριξη και βοήθεια τους .

Φωτογραφίες από την εκδήλωση των εξετάσεων διατίθενται στο site μας www.athlos-fightclub-kilkis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.