Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Σύλλογος Γυναικών ν. Κιλκίς: "Δεν κάνουμε βήμα πίσω, κ. Ανθρακίδη"

Δελτίο τύπου Συλλόγου Γυναικών ν. Κιλκίς 
Ο Σύλλογος Γυναικών ν. Κιλκίς καταγγέλλει τον διοικητή του Νοσοκομείου Κιλκίς κ. Ανθρακίδη Θέμη για την αδιαφορία που επέδειξε στα συνεχή αιτήματα (από τον Οκτώβρη του 2014) του Δ.Σ. του συλλόγου, για συνάντηση και συζήτηση, στο πλαίσιο της τρίμηνης καμπάνιας της ΟΓΕ για τα προβλήματα στην Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας (ΠΦΥ).

Ο διοικητής φαίνεται πως βρήκε χρόνο να συναντηθεί προεκλογικά με πολιτικά κόμματα που στηρίζουν την υποβάθμιση και ιδιωτικοποίηση των δομών και υπηρεσιών υγείας. Δε βρήκε όμως χρόνο να συζητήσει με τις εκπροσώπους των γυναικών της εργατικής τάξης και των λαϊκών στρωμάτων που δεν έχουν πρόσβαση στις δομές υγείας όντας ανασφάλιστες, που ακριβοπληρώνουν το φάρμακο, που έρχονται καθημερινά αντιμέτωπες -αυτές και οι οικογένειές τους- με τις ελλείψεις του νοσοκομείου του Κιλκίς.

Στα πλαίσια της συνέχισης και ολοκλήρωσης της καμπάνιας για την ΠΦΥ θα δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας ώστε όλο και περισσότερες γυναίκες του νόμου να παλέψουν πλάι στο ταξικό κίνημα για δημόσιο-δωρεάν-καθολικό σύστημα υγείας-πρόνοιας. Δεν κάνουμε βήμα πίσω!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.