Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Πάλεψε μέχρι το τελευταίο λεπτό ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα

Αντιμετωπίζοντας μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα πραγματοποίησε ακόμη μια εξαιρετική εμφάνιση παραχωρώντας ισοπαλία στην Δόξα Χέρσου με 1-1 σκορ. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-1 στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης σκοράροντας από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ στην μοναδική ευκαιρία που είχαν στο πρώτο ημίχρονο και από τις ελάχιστες καθόλη την διάρκεια της αναμέτρησης.
Ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα προσπάθησε για την ισοφάριση και για την ανατροπή του σκορ χωρίς να μπορέσει τελικά να καταφέρει και τα δυο αν και βρέθηκε αρκετές φορές με αξιώσεις απέναντι από την αντίπαλη εστία. 

Στο 88ο λεπτό ο Ρωσσίδης Άκης πέτυχε τελικά με κοντινό πλασέ την ισοφάριση διαμορφώνοντας το τελικό 1-1 σκορ. Μετά και το τέλος της δέκατης πέμπτης αγωνιστικής η ομάδα βρέθηκε στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 27 βαθμούς σε δεκατέσσερις αναμετρήσεις και συντελεστή 33-19 τέρματα. 

Επόμενη αναμέτρηση για τον Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα, παρεμβάλεται ο εξ αναβολής αγώνας με τον Ηρακλή Φύσκας, την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου στις 15:00 εκτός έδρας με τον Αλέξανδρο Κιλκίς για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.