Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Αρχίζει δράση εκτός συνόρων ο Κ. Χαμουρούδης

Με τη συμμετοχή του στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου βετεράνων αθλητών, που θα πραγματοποιηθεί από 21-22 Φεβρουαρίου στην Κωνσταντινούπολη, ξεκινάει την φετινή αγωνιστική του δράση εκτός των Ελληνικών συνόρων ο βετεράνος πρωταθλητής του ΓΑΣ Κιλκίς Κώστας Χαμουρούδης.
Δίχως να έχει απαλλαγεί εντελώς από τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζε ο πρωταθλητής μας εδώ και αρκετό καιρό στο γόνατο, συνεχίζει την προετοιμασία του στην Αλεξανδρούπολη και είναι αισιόδοξος για μια ακόμη καλή εμφάνιση με τα χρώματα της Εθνικής μας ομάδος.

Ο Χαμουρούδης έχει δηλωθεί για να αγωνιστεί στην κατηγορία Κ-50 στα 60 μ , στα 60 μ εμπόδια, στο άλμα σε μήκος και στη σφαιροβολία . Φυσικά, η συμμετοχή του στα δρομικά αγωνίσματα θα εξαρτηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό από την κατάσταση του ποδιού του και θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.