Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Αργυρό μετάλλιο στο διεθνές τουρνουά τζούντο "Πατρίδα" για τον Α.Σ. Αίας Κιλκίς

Με το δεξί μπήκαν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το έτος 2015 οι Τζουντόκα του Α.Σ. Άιας Κιλκίς στο Διεθνές Τουρνουά ΠΑΤΡΙΔΑ που διεξήχθει το Σάββατο 31 Ιανουαρίου στο κλειστό ΔΑΚ Εύοσμου Θεσ/νίκης.
Με ένα αργυρό μετάλλιο, 2 παρουσίες σε τελικούς ρεπεσάζ για την κατάκτηση της 3ης θέσης, μιας παρουσίας σε ημιτελικό 3ης θέσης και 2 αξιόλογες εμφανίσεις ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους στους αγώνες με συμμετοχή 11 χωρών, Ελλάδα, Κύπρος, Τουρκία, Αλβανία, Καζακστάν, Γεωργία, FYROM, Σερβία, Γερμανία, Βουλγαρία και Μολδαβία.

Άλλιου Δέσποινα 2η θέση Αργυρό μετάλλιο - 27κ. Juniors B.

Kατσαρώνας Αλέξανδρος 7η θέση (2 νίκες και 2 ήττες, ηττήθηκε στον τελικό των ρεπεσάζ από τον Βούλγαρο αθλητή για το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία - 24κ. Juniors A με συμμετοχή 16 αθλητών από τους οποίους οι 5 ήταν από συλλόγους της Ελλάδας).

Καρύτσας Απόστολος 7η θέση ( 2 νίκες και 2 ήττες, ηττήθηκε στον τελικό των ρεπεσάζ για το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία + 48κ. Juniors A, ενώ στον ημιτελικό κέρδισε τον Τούρκο αθλητή).

Γκίκας Κων/νος 1 νίκη και 2 ήττες στην κατηγορία - 36κ. Juniors A έφθασε στα ημιτελικά για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στα ρεπεσάζ.

Αζναουρίδης Στυλιανός αξιόλογη προσπάθεια στην κατηγορία - 36κ. Juniors A.

Καμπουρίδης Ευάγγελος αξιόλογη προσπάθεια στην κατηγορία - 42κ. Juniors A.

Εκ μέρους του Δ. Σ. της προέδρου Κας Έφης Βασιλειάδου – Κουκάκη και του προπονητή Καρύτσα Αθανασίου 2 DAN εκφράζονται τα θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές – τριες για τις επιτυχίες τους και στους γονείς για την παρουσία τους στους αγώνες.

Την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου και ώρα 11:00 π.μ. στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο ΔΑΚ Κιλκίς τα τμήματα στίβου – τζούντο – βόλει - ποδηλασίας του Α. Σ. Άιας Κιλκίς θα κόψουν την ετήσια Βασιλόπιτα και θα πραγματοποιηθούν βραβεύσεις των αθλητών – τριων που διακρίθηκαν σε Πανελλήνια πρωταθλήματα – Διεθνή Τουρνουά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.