Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2015

"Ευχόμαστε σε όλα τα μέσα ενημέρωσης, καλό αγώνα"

Ευχαριστήρια επιστολή του Θεόφιλου Κυριακίδη
Δημοσιογράφου της Gnomi Web Tv
Αγαπητά τοπικά ΜΜΕ
Κάπως καθυστερημένα, αλλά θα ήταν απρέπεια να μη σας ευχαριστήσω για όσα επαινετικά λόγια γράψατε, τόσο για εμένα προσωπικά όσο και για την ΓΝΩΜΗ ΚΙΛΚΙΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ και την gnomi web TV και ξοδέψατε για εμένα τόση μελάνη!

Ίσως να με θεωρήσετε λίγο αμελή, αλλά δεν θεώρησα τόσο αναγκαίο να σας ευχαριστήσω, όσο θεώρησα αναγκαίο να είμαι συνεπής στο λειτούργημα που επιτελώ, δηλαδή την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση τόσο των ακροατών, θεατών και αναγνωστών της ΓΝΩΜΗΣ ΚΙΛΚΙΣ ΠΑΙΟΝΙΑΣ και της gnomi web TV, όσο και της δικής σας ενημέρωσης, αφού με τα επαινετικά σας σχόλια φαίνεται πως είστε Fun της gnomi web TV.

Την αφορμή μου την έδωσαν κάποιοι οι οποίοι έγραψαν ότι «τα κόμματα επέλεξαν ως μοναδικό συνομιλητή όλων των κομμάτων την gnomi web TV» και φυσικά εμένα προσωπικά που υπηρετώ το λειτούργημα της Δημοσιογραφίας από τον Οκτώβριο του 1973. Έως τον Ιούλιο του 1980 ως ανταποκριτής σε Αθηναϊκές και σε εφημερίδες της Θεσσαλονίκης. Και από τις 7 Ιουλίου του 1980 ως συντάκτης της εφημερίδος Μαχητής, με μοναδικό ΔΕΛΤΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ συντάκτη εκείνης της εποχής.

Επειδή σε δημοσίευμα, μιας καλής εφημερίδος που ξεδιαλύνει τον μύθο της «μαύρης εργασίας» η οποία ανέφερε πως, «κάποιο σχολείο μας παρακάλεσε να καλύψουμε την εκδήλωσή του και δεν ζητήσαμε χρήματα». «Αλλά χειροκροτήματα!!!» έγραψε πως η Διοίκηση του Δημοτικού Σχολείου, μετά από έκτακτο συμβούλιο απεφάσισε να ευχαριστήσει όλους τους χορηγούς της εκδήλωσης και φυσικά την gnomi web TV και τον τηλεοπτικό σταθμό 4 Ε για την αφιλοκερδή κάλυψη των εκδηλώσεων.

Χίλια ευχαριστώ στην καλή εφημερίδα που βάζει τα πράγματα στην θέση τους. Δηλαδή η gnomi web TV προσφέρει αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες της. Και πάλι ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Θα ήθελα να την ευχαριστήσω και για έναν άλλον λόγο. Το ότι η gnomi web TV λέει πως διαθέτει και Βιντεοκάμερα. Ναι είναι αλήθεια πως η gnomi web TV έχει στην διάθεσή της πέντε βιντεοκάμερες εκ των οποίων οι τέσσερις μάρκας SONY και μία PANASSONIC για την επαγγελματική μαγνητοσκόπηση των συνεντεύξεων και την επαγγελματική κάλυψη των εκδηλώσεων που καλούμαστε από τους ενδιαφερόμενους.

ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Και μετά από αυτά τα υπέροχα σχόλια των μέσων ενημέρωσης, υποσχόμαστε ότι θα προσπαθούμε για το καλύτερο. Δεν πρόκειται να πάρουνε τα μυαλά μας αέρα. Η δύναμή μας, δηλαδή οι αναγνώστες, οι ακροατές και οι θεατές, δηλαδή εσείς, ξέρετε ποιοι είμαστε και τι προσφέρουμε.

Ευχόμαστε σε όλα τα μέσα ενημέρωσης, καλό αγώνα και την αναγνώριση του ότι διαφορετικό και καλό γίνεται σε αυτόν τον τόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.