Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Βιωματικό εργαστήριο για εφήβους για εφήβους από τον "Νηρέα" Κιλκίς

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς «ΝΗΡΕΑΣ» οργανώνει την υλοποίηση βιωματικού εργαστηρίου για εφήβους.

Το βιωματικό εργαστήριο απευθύνεται σε εφήβους της Γ΄ τάξης Γυμνασίου έως και της Γ΄ τάξης Λυκείου. Στο εργαστήριο τα θέματα που συζητιούνται αφορούν την επικοινωνία και τις σχέσεις με τους άλλους (φίλους, γονείς, σχολείο) αλλά και γενικότερα θέματα που αφορούν τους εφήβους και τα οποία οι ίδιοι μπορούν να επιλέξουν να συζητήσουν και να μοιραστούν μέσα σε ένα φιλόξενο περιβάλλον και σε ένα κλίμα εμπιστοσύνης και οικειότητας.

Οι ημερομηνίες των συναντήσεων είναι 5, 12, 19, 26 Μαρτίου και 2 Απριλίου, ημέρα Πέμπτη και ώρες 16:00-18:00. Η συμμετοχή στο εργαστήριο είναι χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Το εργαστήριο θα υλοποιηθεί στο Κιλκίς, στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης, Βυζαντίου 10.

Όσοι έφηβοι ενδιαφέρονται μπορούν να παίρνουν πληροφορίες ή να δηλώνουν συμμετοχή στο τηλέφωνο 2341075311, στην ιστοσελίδα του ΝΗΡΕΑ, στο e-mail: nireas@kpnireas.gr και στο Facebook www.facebook.com/kpnireas.gr (δηλώνοντας ονοματεπώνυμο, τάξη και κινητό τηλέφωνο επικοινωνίας ) μέχρι την Τρίτη 3 Μαρτίου 2015. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Υπεύθυνη της ομάδας είναι η κα. Ευφροσύνη Γεωργακοπούλου, ψυχολόγος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.