Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Εθελοντική αιμοδοσία Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς: «Χαρίζουμε Ζωή»

Δελτίο τύπου Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς
Η Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Κιλκίς για τρίτη χρονιά κάλεσε τους συμπολίτες μας για να χαρίσουμε μαζί ζωή. Δίνοντας μόλις 10 λεπτά από τον χρόνο μας και εφόσον πληρούμε τις προϋποθέσεις μπορούμε να σώσουμε έναν συνάνθρωπο μας που έχει ανάγκη από αίμα.
Κάθε στιγμή, το αίμα αποτελεί βασική ανάγκη και η έλλειψή του οδηγεί σε απώλεια ανθρώπινων ζωών. Δείχνουμε στην πράξη την υποστήριξή μας προς την κοινωνία και τον συνάνθρωπο και για μία ακόμα χρονιά «Χαρίζουμε ζωή».

Επίσης προσφέραμε στο τμήμα αιμοδοσίας αλμυρά σνακ και χυμούς, τα οποία είναι απαραίτητα για κάθε εθελοντή αιμοδότη μετά την διαδικασία της αιμοδοσίας ώστε να γίνει γρηγορότερα η αναπλήρωση των υγρών στο σώμα και να ανέβει η αρτηριακή πίεση του αιμοδότη.

Ευχαριστούμε πολύ τους εθελοντές που ανταποκρίθηκαν στη πρόσκληση μας και καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να γίνουν εθελοντές προσφέροντας αίμα.







1 σχόλιο:

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.