Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

"Σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε ο Θεός να σας δίνει δύναμη"

Οι Γονείς και τα αδέλφια του 10χρονου Βασίλη Γιαννουλάκου, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστούμε δημόσια, το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό της Παιδιατρικής Κλινικής καθώς επίσης και τους φυσιοθεραπευτές του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, διότι συνέβαλλαν τα μέγιστα, ώστε ύστερα από 16 ημέρες νοσηλείας, να επιστρέψει και πάλι εντελώς υγιής στο σπίτι του την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015. Από την αρχή, χαρακτηρίστηκε ως ένα δύσκολο περιστατικό, λόγω του ότι δεν είχαν εκδηλωθεί συμπτώματα και χρειάστηκε αρκετές ημέρες υποστήριξης με οξυγόνο. Κατά την διάρκεια της Νοσηλείας διαπιστώσαμε το υψηλό επίπεδο γνώσεων, επαγγελματισμού, ενδιαφέροντος και αγάπης που αντιμετωπίζουν όλα τα περιστατικά των παιδιών που χρειάζονται νοσηλεία, στο σύνολο τους όλοι οι Γιατροί και Νοσηλευτές, παρά το βάρος των ελλείψεων σε υλικά και μέσα, στις τόσο παλαιές εγκαταστάσεις που διαθέτουν. 

Ελπίζουμε στην γρήγορη μεταφορά της Παιδιατρικής, σε νέες εγκαταστάσεις με σύγχρονα μέσα και υλικά που τόσο έχουν ανάγκη τα παιδιά του Νομού. Ευχόμαστε ο Θεός να δίνει δύναμη και υγεία στους ίδιους και τις οικογένειες τους να συνεχίσουν το τόσο σημαντικό έργο τους.

Με σεβασμό και εκτίμηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.