Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Στους Βαλκανικούς κλειστού στίβου βετεράνων, αργυρό στη σφαιροβολία ο Κ. Χαμουρούδης

Με τη κατάκτηση ενός μεταλλίου επέστρεψε απο τους Βαλκανικούς Βετεράνων Αθλητών της Κωνσταντινούπολης ο Κώστας Χαμουρούδης.
Ο Κιλκισιώτης πρωταθλητής κατέκτησε τη 2η θέση στη σφαιροβολία της κατηγορίας Μ-50 με 10,83 μ , ενώ ακόμη ήταν 4ος στο μήκος με 4,67 μ και 5ος στα 60 μ εμπ με 12''39.

Το Βαλακνικό πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε στις 21 & 22 Φεβρουαρίου στην Κωνσταντινούπολη, στην ίδια σάλα όπου διεξήχθη και το αντίστοιχο πρωτάθλημα των Ανδρών – Γυναικών και παρουσίασε για ακόμη μία φορά εξαιρετικό ενδιαφέρον για τα Ελληνικά χρώματα.

Όλα τα αποτελέσματα των Βαλκανικών αγώνων βετεράνων στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης : http://www.istanbulindoor2015.com/homeeng.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.