Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Το ΠΑΣΟΚ, ο Καμμένος και η απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας

Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με τις δηλώσεις του κ. Καμμένου για την απόδοση ελληνικής ιθαγένειας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: Οι σημερινές δηλώσεις του προέδρου των ΑΝΕΛ κ Καμμένου περί «κόκκινων γραμμών» στο θέμα της απόδοσης της ελληνικής ιθαγένειας στα παιδιά μεταναστών που έχουν γεννηθεί ή μεγαλώσει στην Ελλάδα δημιουργούν σοβαρό κοινωνικό και πολιτικό θέμα.
Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης.

Είναι πολύ πρόσφατες οι δημόσιες τοποθετήσεις κορυφαίων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και της αρμόδιας Αν. Υπουργού κ. Χριστοδουλοπούλου που αποδέχονται και στηρίζουν το αίτημα των παιδιών μεταναστών για απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας που πέρα από κάθε αμφιβολία δικαιούνται.

Θυμίζουμε ότι μετά από επιμονή του ΠΑΣΟΚ, στο Υπουργείο Εσωτερικών είναι ήδη έτοιμο σχέδιο νόμου της προηγούμενης κυβέρνησης, που ρυθμίζει, μεταξύ άλλων, και θέματα ιθαγένειας δεύτερης γενιάς μεταναστών.

Ελπίζουμε οι «κόκκινες γραμμές» του κ. Καμμένου να μην μπλεχτούν με τους «συμβιβασμούς» του κ. Τσίπρα και να μην αφαιρέσουν από τη Βουλή το δικαίωμα να νομοθετήσει αυτό που η συντριπτική της πλειοψηφία επιθυμεί.

1 σχόλιο:

  1. εκεί που πάει κάποιος να ξεχάσει τι σημαίνει πασοκ, έρχεστε να τιμήσετε την ανθελληνική σας υπόσταση με τέτοιες ανακοινώσεις. Άντε σας εύχομαι σύντομα και εκτός βουλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.