Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

"Μπουμπουχέρια 2015" στο Βαφειοχώρι

Σας προσκαλούμε και φέτος να γιορτάσουμε όλοι μαζί τα κούλουμα, την Κ. Δευτέρα και ώρα 11:00 στο Βαφειοχώρι! Το μοναδικό παραδοσιακό καρναβάλι, με ρίζες από το Μεγάλο Μπογιαλίκι της Ανατολικής Ρωμυλίας! Κουδουνοφόροι μασκαράδες.... σατιρικά πειράγματα και σκετσάκια... κέφι... χορός αλλά και δωρεάν σαρακοστιανά εδέσματα για όλους... δεν θα λείπουν φυσικά οι εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους!
Σας περιμένουμε, μασκαραμένους ή μη, να συνοδεύσετε τα μπουμπουχέρια ή απλά να παρακολουθήσετε τα "πειράγματά" τους!!

Έναρξη στις 11:00 από το πρώην δημ. σχολείο Βαφειοχωρίου και προορισμό το σπίτι της "νύφης" μετά μουσικής. Ακολουθεί πατινάδα με κατάληξη τον τόπο αφετηρίας (πρώην δημ. σχολείο).

Ζωντανή παραδοσιακή μουσική, τραγούδι και στο τέλος του σατιρικού δρώμενου, παρουσιάση χορευτικών τμημάτων, συλλόγων της περιοχής. Το καρναβάλι κλείνει με γλέντι και χορό για όλους του παρευρισκομένους!!

Αναλυτικά το πρόγραμμα συμμετοχής των μουσικών και των πολιτιστικών συλλόγων εντός ημερών.

Σας περιμένουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.