Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Δημοσκόπηση – έκπληξη απόψε στο Mega -Τι δείχνει για τη διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ

Το πρώτο μέρος της κυλιόμενης δημοσκόπησης της εταιρείας GPO παρουσιάζει απόψε η Ολγα Τρέμη και ο Τάκης Θεοδωρικάκος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και αναμένονται εκπλήξεις. Τα ακριβή ποσοστά των κομμάτων που παρουσιάζει η δημοσκόπηση της GPO δεν έχουν γίνει γνωστά, αλλά οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι διευρύνεται η διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και ανοίγει η ψαλίδα με ποσοστά-έκπληξη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εμφανίζει μεγάλη δυναμική τις τελευταίες ημέρες που πιθανόν θα του δώσουν αυτοδυναμία στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. 

Η συγκεκριμένη δημοσκόπηση αναμένεται με αγωνία από τα επιτελεία των κομμάτων τόσο για τα ποσοστά των δύο μεγάλων ανταγωνιστών ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για την πολυπόθητη τρίτη θέση την οποία διεκδικούν το Ποτάμι, η Χρυσή Αυγή και το ΠΑΣΟΚ. Ας σημειωθεί ότι πολλαπλασιάζονται οι δημοσκοπήσεις πολλών εταιρειών, τα τελευταία 24ωρα, που δείχνουν να μεγαλώνει η ψαλίδα μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

http://www.iefimerida.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.