Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

KLEMMAN HELLAS: Παρουσίαση στην Τουρκία!

Αποστολή Πάνος Γεωργιάδης
Στο ξενοδοχείο Hilton Bosphorus της Κωνσταντινούπολης, ολοκληρώθηκε μια ακόμη σημαντική προσπάθεια που κάνει εδώ και τρία χρόνια η Θεσσαλονίκη, για να τη γνωρίσουν οι ξένοι ακόμη καλύτερα.

Είναι η «Διπλωματία των Πόλεων», ένας όρος που εδώ και καιρό υλοποιεί ο Δήμος Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο των προσπαθειών που γίνονται για την τουριστική προώθηση της πόλης, με την ελπίδα να καταστεί στο μέλλον, πόλος προσέλκυσης τουριστών, επιχειρηματιών, φοιτητών, συνεδρίων, εκθέσεων, εμπορίου, γαστρονομικών & πολιτιστικών εκδηλώσεων .

Ένας εκ των χορηγών, ήταν και μια από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες της χώρας μας και εδρεύει στο Κιλκίς η KLEMMAN HELLAS. Την παρουσίαση έκανε ο εμπορικός δντής της εταιρίας κ Λάζαρος Ασβεστόπουλος, ο οποίος ανέπτυξε στο πολυπληθές ακροατήριο τα στρατηγικά πλεονεκτήματα και δυνατότητες της KLEMMAN HELLAS.

Επίσης ανάλογες παρουσιάσεις από την Ελληνική αποστολή έκαναν : o Αναστάσιος Τζήκας Πρόεδρος της Helexpo -ΔΕΘ και ο Sinan Ucar της Isomat.

Επιπλέον έγιναν κατ΄ ιδίαν συναντήσεις (Β2Β) ανάμεσα στα μέλη της Ελληνικής αποστολής, με Τούρκους επιχειρηματίες, τουριστικούς πράκτορες, στελέχη πανεπιστημίων, ξενοδόχων κτλ

Την επίσημη παρουσίαση της Θεσσαλονίκης, στους Τούρκους έκανε ο αντιδήμαρχος τουρισμού του Δήμου, Σπύρος Πέγκας, ο οποίος ανέπτυξε τα πλεονεκτήματα της Θεσσαλονίκης για να επισκεφτεί κάποιος την πόλη, όπως η πολιτισμικότητά της, τα 100 μνημεία της εκ των οποίων τα 15 χαρακτηρισμένα από την UNESCO ως μνημεία παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, τα δεκάδες μουσεία της, τα πολυτελή ξενοδοχεία, την εξαιρετική γαστρονομία, το shopping, τα πολλά αθλητικά και πολιτιστικά γεγονότα κα

Την παρουσίαση και συντονισμό της ημερίδας έκανε ο Νίκος Σαπουντζής της Turism Plus.

Η εκδήλωση ήταν πραγματικά, μια επίδειξη εξωστρέφειας της Θεσσαλονίκης, με τη μεγαλύτερη τουριστική αποστολή που έγινε ποτέ προς πόλη του εξωτερικού. Εβδομήνταπέντε Έλληνες εκπρόσωποι ,από το Convention Bureau Thessaloniki, ξενοδοχειακές μονάδες, τουριστικά πρακτορεία, εκπαιδευτικά ιδρύματα και φορείς της πόλης, καταστήματα εστίασης, διαφημιστικές εταιρίες, αλλά και real estate, ενώ σημαντική ήταν και η συμμετοχή του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Την εκδήλωση που σημείωσε εξαιρετική επιτυχία, την οργάνωσε το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την εταιρεία Tourism Plus.

Τη προηγούμενη ημέρα της εκδήλωσης, η Ελληνική αποστολή με επικεφαλής το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, επισκέφτηκε και τον Οικουμενικό Πατριάρχη κκ Βαρθολομαίο.

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.