Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Εκδρομή στην Ξάνθη του «Ο Φλάμπουρα» Κιλκίς

Ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Νομού Κιλκίς, «Ο Φλάμπουρας», σε συνεργασία με τον Σύλλογο Σαρακατσαναίων Νομού Θεσσαλονίκης, «Η Ένωση», πραγματοποίησε 2μερη εκδρομή στην Ξάνθη ενόψει της κοπής της σαρακατσάνικης βασιλόπιτας ή αλλιώς «Βασιλόκλουρα-Μπουκβάλα». Η εκδρομή πραγματοποιήθηκε στις 10-11 Ιανουαρίου και περιελάμβανε επίσκεψη στην πόλη της Ξάνθης και παρακολούθηση των διήμερων εκδηλώσεων που διοργάνωσε ο Σύλλογος Σαρακατσαναίων Νομού Ξάνθης. Στις εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν συμμετείχαν χορευτικά από όλη την Ελλάδα αλλά και το χορευτικό του συλλόγου μας.

Το Δ.Σ. συγχαίρει όλα τα παιδιά για την άψογη εμφάνιση και ευχαριστεί θερμά τον τοπικό σύλλογο της Ξάνθης για τη φιλοξενία. Το ραντεβού πλέον ανανεώνεται για το 24ο Πανελλήνιο Συνέδριο Συλλόγων Σαρακατσαναίων που διοργανώνει ο σύλλογός μας και θα λάβει χώρα στην πόλη του Κιλκίς στις 27,28 & 29 Μαρτίου 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.