Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Συγχαρητήρια Γκουντενούδη προς τους Βουλευτές και υποψήφιους του Νομού Κιλκίς

"Θα ήθελα να συγχαρώ τους εκλεγέντες Βουλευτές του Νομού μας, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν τους συμπολίτες μας και τη χώρα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο σε μία από τις πιο κρίσιμες καμπές της σύγχρονης ιστορίας της Ελλάδας. Ο κ. Γεωργαντάς, ο κ. Παραστατίδης και ο κ. Χατζησάββας από κοινού με άλλους 297 συναδέλφους τους που εκλέχτηκαν, θα πρέπει να σηκώσουν το βάρος της εθνικής ανασυγκρότησης και επανόδου της χώρας στην ελίτ της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Ο Νομός μας αποτελεί μία από τις βασικές ατμομηχανές παραγωγής αγροτικών προϊόντων ενώ πιο συγκεκριμένα η Παιονία είναι η χερσαία είσοδος με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα σε εθνικό επίπεδο. Σε αυτό το πλαίσιο και με σθένος και ισχυρή διαπραγματευτική ικανότητα, είμαι σίγουρος πως θα κάνουν ό,τι είναι δυνατό ώστε να αναλάβει η Μακεδονία πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις.

Θέλω παράλληλα να συγχαρώ όλους τους υποψηφίους, ανεξαρτήτου πολιτικής ταυτότητας, για τον έντιμο αγώνα τους και να ευχηθώ ο καθένας από το μετερίζι του με σύνεση και πνεύμα συνεργασίας και σύμπνοιας να προσφέρουν ως πολιτευτές το καλύτερο στον τόπο μας.

Η χώρα διάγει μία δύσκολη περίοδο και θεωρώ πως μόνο η συνεργασία και ο παραμερισμός κομματικών χρωματισμών και αντιλήψεων θα βελτιώσουν την υπάρχουσα κατάσταση.

Καλή δύναμη στους Βουλευτές μας και κάθε επιτυχία στο έργο τους."

Ο Δήμαρχος Παιονίας
Χρήστος Γκουντενούδης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.