Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Ομιλία Γεωργαντά στη Γουμένισσα

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Από το Πολιτικό Γραφείο του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Γιώργου Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: "Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 17 Ιανουαρίου η ομιλία του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων και υποψηφίου Βουλευτού της Ν.Δ. Γιώργου Γεωργαντά στο κατάμεστο από κόσμο Πνευματικό Κέντρο της Γουμένισσας.

Στην πολιτική του εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Παιονίας Χρ. Γκουντενούδης, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κ. Σιωνίδης, ο διοικητής του Νοσοκομείου Γουμένισσας Στυλ. Βαμβίνης, οι αντιδήμαρχοι Απασχόλης και Υγείας Γ. Αλίρης και Παιδείας και Εθελοντισμού Εβελ. Πολιτίδου, ο πρόεδρος του Οργανισμού Παιδικών Σταθμών Παιονίας Αιμ. Δεβετζόπουλος, ο εντ. Δημοτικός Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Γιωρ. Παμποράκης, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γουμένισσας Αθ. Τραχανίδης, ο πρώην Δήμαρχος Γουμένισσας Στ. Παπαπαναγιώτου, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τριαν. Πέτρογλου και η πρόεδρος της Τοπικής Ν.Δ. Παιονίας Γαρ. Καρβουνιάρη.

Ο κ. Γεωργαντάς μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα να στηριχθεί η προσπάθεια της Ν.Δ., μια προσπάθεια η οποία βοήθησε στην σταθεροποίηση της χώρας και έδωσε απτά αποτελέσματα στα οικονομικά μεγέθη της χώρας, τα οποία αναμένεται άμεσα να γίνουν ορατά και στους πολίτες."





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.