Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Συνάντηση Σούλη Καζαντζίδη με Βαγγέλη Μαρινάκη

Δελτίο τύπου Σούλη Καζαντζίδη
Ο πολιτευτής της ΝΔ Σούλης Καζαντζίδης μετέβη αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα όπου είχε σημαντικές επαφές με στελέχη της παράταξης.  Στο επίκεντρο των συζητήσεων με τα κομματικά στελέχη ήταν το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου και η πολιτική συμπεριφορά του εκλογικού σώματος.

Στο πλαίσιο των επαφών του ο κ. Καζαντζίδης συναντήθηκε με τον πρώτο σε σταυρούς προτίμησης δημοτικό σύμβουλο Πειραιά κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και συζήτησαν την προοπτική εγκατάστασης μνημείου της γενοκτονίας του ποντιακού ελληνισμού στο λιμάνι του Πειραιά. Ο κ. Μαρινάκης ανταποκρίθηκε πολύ θετικά στην πρόταση αυτή και δεσμεύθηκε να την προωθήσει προς υλοποίηση στη Δημοτική Αρχή Πειραιά.

Σημειώνεται ότι ο κ. Καζαντζίδης, έχει αναλάβει ως μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντίων Εκπαιδευτικών, να κάνει πράξη το αίτημα ανέγερσης μνημείου της γενοκτονίας των Ποντίων στα λιμάνια της Θεσσαλονίκης, του Βόλου και του Πειραιά όπου κατέφτασαν για να ξεκινήσουν μια νέα ζωή μετά την μικρασιατική τραγωδία οι Πόντιοι πρόσφυγες. ‘’Για να αποδοθεί’’ όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνάντησή του με τον κ. Μαρινάκη ‘’ο ελάχιστος φόρος τιμής και ιστορικής μνήμης στον ποντιακό ελληνισμό’’.

Ο πολιτευτής της ΝΔ βρέθηκε χθες στη Γουμένισσα για να ευχαριστήσει τους πολίτες για την υποστήριξή τους ενώ θα συνεχίσει τις επισκέψεις του σε πόλεις και χωριά του νομού για να ευχαριστήσει τους κατοίκους τους για την ψήφο εμπιστοσύνης με την οποία τον τίμησαν στις εθνικές εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.