Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Τόλμη Κιλκίς: "Τίποτα δεν είναι τυχαίο"

Μικρός τεσσάρων ετών ο Σεβαστιανός Αναστασιάδης,ήταν στην πρώτη του επαφή με το άθλημα και τον προπονητή-δάσκαλό του. Φοβήθηκε από τις πρώτες φωνές αλλά επανήλθε πολύ γρήγορα. Αγάπησε πολύ το άθλημα παρά το νεαρό της ηλικίας του και πολύ γρήγορα προσαρμόστηκε ξεδιπλώνοντας το ταλέντο του.
Μεγάλωσε μέσα στην οικογένεια του ταεκβοντό, με ότι χρειάζεται ένα παιδί και αθλητής για να μπορέσει να διεκδικήσει.

Δεν άργησαν να έρθουν τα θετικά. Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παίδων το 2007 ήταν χρυσός για μας, αργυρός για την ΕΛ.Ο.Τ. Ακολούθησαν πολλές νίκες στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μετεκπαίδευση στο πανεπιστήμιο WOOSUK στην Κορέα το 2008 και σε πολλές άλλες παρόμοιες διοργανώσεις μαζί με τον προπονητή του.

Σταθμός ήταν όμως το μετάλλιο στο πανελλήνιο εφήβων του 2011 που του χάρισε την εισαγωγή του στα ΤΕΙ Κοζάνης λόγω μορίων στην ειδική κατηγορία αθλητών το 2014.

Σήμερα ο Σεβαστιανός σπουδάζει και συνεχίζει να αγωνίζεται μαζί με τον προπονητή-δάσκαλό του Λεμονίδη Γεώργιο που του εύχεται μαζί με τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Κουραλίδη Παύλο, καλή σταδιοδρομία και πολλές επιτυχίες.

Πρέπει να τονίσουμε ότι η μοριοδότηση στα ΑΕΙ και ΤΕΙ είναι δεδομένη από διακρίσεις στο Πανελλήνιo-Ευρωπαϊκό-Παγκόσμιο και Ολυμπιάδα σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας και την Γ.Γ. Αθλητισμού.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Με πολύ δουλειά, συνέπεια και υπευθυνότητα μπορούμε να καταφέρουμε πολλά.

Ο Aθλητισμός είναι τρόπος ζωής…” Συνεχίζουμε “…





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.