Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Περιοδείες Γεωργαντά στο νομό Κιλκίς

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Από το Πολιτικό Γραφείο του Υφυπουργού Παιδείας και Βουλευτή Κιλκίς Γιώργου Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
"Συνεχίζει τις περιοδείες του ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον νομό Κιλκίς, Γιώργος Γεωργαντάς, συναντώντας συμπολίτες του σε χώρους εργασίας, αλλά και σε επισκέψεις στους οικισμούς και χωριά του νομού.
Με κορυφαίο σημείο της προεκλογικής του εκστρατείας την πόλη του Κιλκίς, όπου θα πραγματοποιήσει ανοιχτή πολιτική εκδήλωση την ερχόμενη Κυριακή 18 Ιανουαρίου, ο κ. Γεωργαντάς στην καθημερινή του επαφή με συμπολίτες του επισημαίνει την υπεύθυνη και ειλικρινή στάση της Νέας Δημοκρατίας απέναντι στα κρίσιμα διακυβεύματα.

Άλλωστε, όπως υπογραμμίζει στους συνομιλητές του ο Υφυπουργός Παιδείας, είναι η Νέα Δημοκρατία που επέλεξε διαχρονικά την αλήθεια και την ευθύνη, όπως και στην εκλογική αναμέτρηση του 2009, όταν κάποιοι υποστήριζαν ότι «λεφτά υπάρχουν» ενώ και κάποιοι άλλοι σήμερα ισχυρίζονται ότι απλά με ένα νόμο θα τα αλλάξουν όλα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.