Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Εκλογικό Δίλημμα για το Κιλκίς

Γράφει ο Σταμάτης Παπουλίδης
Γραμματέας Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς
Με το νέο εκλογικό σύστημα, ο τριεδρικός νομός του Κιλκίς δίνει από μια έδρα σε κάθε ένα από τα τρία πρώτα στο νομό κόμματα.
Με βάση τις βουλευτικές εκλογές του 2012 αλλά και τις ευρωεκλογές του 2014, το μοναδικό ρεαλιστικό σενάριο είναι η Τρίτη έδρα να πάει είτε στο ΠΑΣΟΚ ή στη Χρυσή Αυγή.
Το μοναδικό λοιπόν ρεαλιστικό δίλημμα που ανακύπτει τώρα είναι:
- Ψήφος στο ΠΑΣΟΚ και Τρίτη έδρα σε έναν ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ βουλευτή για να εκπροσωπήσει το νομό μας στο κοινοβούλιο ή εκλογή ενός χρυσαυγίτη βουλευτή που θα εκφράζει τις δυνάμεις που κινούνται στο περιθώριο της δημοκρατίας και εναντιώνονται στους δημοκρατικούς θεσμούς;

Εμείς ως ΠΑΣΟΚ, θα δώσουμε συντεταγμένοι τη μάχη για να αποτρέψουμε αυτό το ζοφερό σενάριο της εκπροσώπησης του νομού μας από βουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Καλούμε κάθε Δημοκράτη Πολίτη να πράξει το ίδιο μπαίνοντας στο παραβάν, ώστε το ΠΑΣΟΚ να αναδειχθεί Τρίτη Δύναμη στο νομό Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.