Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Φιλικά στην Αξιούπολη για τα τμήματα του Κιλκισιακού

Καταιγιστικοί οι Παίδες της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού επιβλήθηκαν με 5-1 στην Αξιούπολη του τοπικού Εθνικού. Δύο γκολ ο Νίκος Μαλάνια, και από ένα οι Στέλιος Φιλιππίδης, Αβεσσαλώμ Κωνσταντινίδης και Νίκος Κελεσίδης για την ομάδα μας που είχε τρία δοκάρια κι άλλες ευκαιρίες.
Στην πρώτη θέση οι παίκτες του Παύλου Μπάπκα εξαιρετική πορεία έως τώρα.
Εξίσου εντυπωσιακοί και οι Προπαίδες του Παναγιώτη Ιακωβίδη επιβλήθηκαν της Αξιούπολης με 6-1. Δύο γκολ οι Σταύρος Μπάπκας, και Ευθύμης Ανδρεανίδης και από ένα οι Ανδριανός Πεπεγιάννης και Νίκος Μουντζουρίδης.

Παρά την καλή εμφάνιση το τμήμα τζούνιορ ηττήθηκε με 6-3, δείχνοντας όμως θετικά στοιχεία. Οι Προτζούνιορ του Ζαφείρη Γιαννίδη επικράτησαν εύκολα με 10-6, ενώ η μεγάλη μάχη έγινε στα Μπαμπίνι με το τελικό 4-4 να τα λέει όλα! Τρία γκολ ο Θοδωράκης Καλπάκης και ένα ο Κωνσταντίνος Σαλαβασίδης, με το σουτ του Κωνσταντίνου Ασλανίδη στο τέλος μάλλον να έχει περάσει τη γραμμή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.