Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Περιοδεία των υποψήφιων του ΚΚΕ στα χωριά του νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Με επικεφαλής τον υποψήφιο του ΚΚΕ Φαχουρίδη Γιάννη, κλιμάκια του ΚΚΕ και της ΚΝΕ πραγματοποίησαν περιοδείες σε χωριά του νομού Κιλκίς.
Τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου, μαζί με τον Κυριάκο Τατίδη, επισκέφτηκαν τα χωριά Τέρπυλλο, Κοκκινιά, Παρόχθιο, Ποντοκερασιά, Μελισσουργειό και Μεταξοχώρι σημειώνοντας στις ομιλίες τους ότι πρέπει ο καθένας και η καθεμιά να σκεφτεί μπροστά στην κάλπη τι θα χρειαστεί την επόμενη ημέρα: μια κυβέρνηση να υπερασπίζεται την ΕΕ και τις συνθήκες της ή μια ισχυρή αντιπολίτευση η οποία θα βάζει φρένο στα νέα αντιλαϊκά μέτρα που θα εφαρμοστούν και στα παλιά που ήδη εφαρμόζονται. 

Την Τρίτη 13 Ιανουαρίου, επισκέφτηκε τα χωριά Ποταμιές, Ακροποταμιά, Λειψύδριο, Λαοδικηνό, Χρυσόπετρα, Περιστέρι και Πυργωτό. Σε συζητήσεις που είχε με εργαζόμενους, άνεργους, αυτοαπασχολούμενους, αγρότες και συνταξιούχους, εξήγησε ότι σίγουρα η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν διαφορές (ιδεολογικές, ιστορικές κ.ά.) όμως αυτό που εξετάζει το ΚΚΕ και πρέπει να εξετάσει και ο λαός είναι η στρατηγική σύμπλευση αυτών των δύο κομμάτων. Ότι πρέπει να εξετάσει, πέρα από τα ψίχουλα που τάζει και ο ένας και ο άλλος στο λαό, τι δεσμεύσεις έχουν και οι δυο τους απέναντι στην ΕΕ, στους βιομήχανους, τους τραπεζίτες, τους εφοπλιστές, τους μεγαλοξενοδόχους, στους μεγαλέμπορους.

Την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου, μαζί με τη Σταυρούλα Νικολαΐδου, επισκέφτηκαν τα χωριά Λεβεντοχώρι, Μεσιανό, Παλιό και Νέο Γυναικόκαστρο, τους Άνω, Μέσους και Κάτω Απόστολους και το Μαυρονέρι. Σ’ όλες τις συζητήσεις και ομιλίες τους τόνισαν ότι το ΚΚΕ δεν πρόκειται να δώσει καμία ανοχή σε μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ουσιαστικά ο ΣΥΡΙΖΑ ζητάει τη συνενοχή του ΚΚΕ στην αντιλαϊκή πολιτική για να καλύψει την ήδη λερωμένη φωλιά του. Επισήμαναν ότι ανοχή σε όποια κυβέρνηση σημαίνει ανοχή στη φτώχεια του λαού και στην κερδοφορία των μονοπωλίων.

Την ίδια μέρα η Ειρήνη Χατζή επισκέφτηκε τη Γουμένισσα και τη Γρίβα, όπου εκτός των άλλων αναφέρθηκε στη θέση του ΚΚΕ ότι ο ορυκτός πλούτος της χώρας αποτελεί Λαϊκή Περιουσία και η αξιοποίηση του πρέπει να γίνεται με κριτήριο τις λαϊκές ανάγκες και όχι να παραδίδεται ή να πωλείται σε ντόπια και ξένα μονοπώλια, όπου μπροστά στην ανάγκη τους για κερδοφορία δεν υπολογίζουν ούτε τη ζωή των εργατών και των κατοίκων, ούτε το φυσικό περιβάλλον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.