Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Ευχαριστήριο μήνυμα Σιαμπάνη Βασίλη

Σιαμπάνης Βασίλης 
Πολιτευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων
"Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την οικογένειά μου, τους φίλους και συναγωνιστές που μέρα και νύχτα παλέψαμε με τον χρόνο και καταφέραμε να διαψεύσουμε όλους αυτούς που μας ήθελαν έξω από την βουλή φέρνοντας το ποσοστό του 4.8 % πανελλαδικά.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης και στους χιλιάδες συμπολίτες μας, που μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους για να ήμαστε η εγγύηση σταθερότητας, σε μία κυβέρνηση εθνικού σκοπού, χωρίς όμως να διαπραγματευόμαστε τις κόκκινες γραμμές που έχουμε θέσει προεκλογικά.

Ο αγώνας για το μέλλον που μας αξίζει δεν σταματάει τελειώνοντας μία εκλογική μάχη. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και εγώ προσωπικά θα συνεχίσουμε τον αγώνα απέναντι στα προβλήματα του τόπου και της Πατρίδας μας.

Η ελευθερία και η δημοκρατία δεν είναι δεδομένη, κερδίζεται μέσα από αγώνες ενάντια σε ανθρώπους, που καπηλεύονται την οργή του λαού απέναντι σε πολιτικές που δεν προσέφεραν τίποτε στο λαό.

Ας είναι η επόμενη μέρα μία καινούργια αρχή για όλους μας, χωρίς να ξεχνάμε τις αξίες και τα ιδανικά μας."

1 σχόλιο:

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.