Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Δήλωση υποψήφιου με την εκλογική συνεργασία ΚΚΕ (μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ στο νομό Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΚΕ (μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ Κιλκίς
Σε δήλωση του ο Χατζηνικολάου Νίκος*, καθηγητής- υποψήφιος με την εκλογική συνεργασία ΚΚΕ (μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ στο νομό Κιλκίς υποστήριξε ότι η όποια «κυβερνητική λύση» προκύψει από τις κάλπες της 25ης Ιανουαρίου δε θα βγάλει το λαό από τα δεινά του. Οι απαντήσεις στα προβλήματα του λαού μας βρίσκονται εκεί που αναπτύσσει την αντίσταση και την πάλη του.

Ολόκληρη η δήλωση του έχει ως εξής:

Οργάνωση κι Αγώνας – Αντίσταση και Ελπίδα

Το ΚΚΕ (μ-λ) και το Μ-Λ ΚΚΕ συμμετέχουν από κοινού και σ’ αυτές τις εκλογές, όχι για να καταφέρουν να βρουν μια «κυβερνητική λύση» που θα βγάλει το λαό από τα τεράστια δεινά που του επέβαλλε η εξάρτηση της χώρας. Τέτοια λύση δεν θα προκύψει από τις κάλπες της 25ης Ιανουαρίου. Τα προβλήματα του λαού και της εργατικής τάξης δεν απαντιόνται με τους όρους που ορίζει το σύστημα. Οι απαντήσεις βρίσκονται εκεί που ο λαός και η νεολαία αναπτύσσουν την αντίσταση και την πάλη τους. 

Οι απαντήσεις βρίσκονται έξω από το ΝΑΤΟ, την ΕΕ και το ΔΝΤ, έξω από οποιανδήποτε διαπραγμάτευση που σημαίνει υποταγή και συνέχιση της εξάρτησης. Στη σύγκρουση με τους εκμεταλλευτές μας οικοδομούμε το μέλλον μας, στην αντίσταση και στη διεκδίκηση δημιουργούμε τους όρους για την απελευθέρωση μας από τα κάθε είδους δεσμά, τη βαρβαρότητα, το έγκλημα, τη φρίκη που συνεπάγεται η κυριαρχία του καπιταλιστικού, ιμπεριαλιστικού συστήματος.
Η εκλογική συνεργασία του ΚΚΕ (μ-λ) και του Μ-Λ ΚΚΕ με όσες δυνάμεις διαθέτει εκφράζει τη δέσμευση, ότι όχι μόνο θέλουμε αλλά και μπορούμε να κινηθούμε σ’ αυτήν την κατεύθυνση. Θέλουμε να αναλάβουμε ευθύνες μόνο απέναντι στο λαό, για να ανοίξει ο δρόμος και να γίνει ο λαός αφέντης στον τόπο του. Αυτός είναι ο δικός μας δρόμος, αυτή είναι η δικιά μας υπόσχεση στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.


*Χατζηνικολάου Νίκος, καθηγητής- υποψήφιος με την εκλογική συνεργασία ΚΚΕ (μ-λ) και Μ-Λ ΚΚΕ στο νομό Κιλκίς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.