Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Ευχαριστήρια ανακοίνωση δημάρχου Παιονίας προς Δ.Κ. Γουμένισσας και Κυνηγετικό Σύλλογο Γουμένισσας «Το Πάικο»

"Τα εκτεταμένα έντονα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν προσφάτως σε όλη τη χώρα μας, έπληξαν πολλές αστικές και αγροτικές περιοχές του Δήμου μας και φυσικά ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να καταφέρουν οι δημοτικές υπηρεσίες να ανταποκριθούν επαρκώς σε όλα τα αιτήματα των δημοτών μας.
Θεωρώ υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω τη Δημοτική Κοινότητα Γουμένισσας για την πρωτοβουλία που ανέλαβε να κινητοποιήσει εθελοντικές ομάδες δημοτών με επικεφαλής τον Κυνηγετικό Σύλλογο Παιονίας «Το Πάικο», οι οποίοι εκτός από την προσωπική κοινωφελή εργασία που προσέφεραν, διέθεσαν εξοπλισμό και ιδιωτικά εργαλεία και μέσα ώστε να καθαριστούν φρεάτια και να αποκατασταθούν δίκτυα συλλογής όμβριων υδάτων. Πραγματικά, η συμβολή αυτής της εθελοντικής ομάδας στη Γουμένισσα υπήρξε καταλυτική καθώς απασχολήθηκαν για πάνω από 20 εργάσιμες ημέρες αποκαθιστώντας φθορές και δυσλειτουργίες σε φρεάτια και δίκτυα.

Τέτοιες ενωτικές ανιδιοτελείς ενέργειες αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για όλους μας, καθώς οι εποχές που βιώνουμε απαιτούν εθελοντική δράση και ενότητα ώστε από κοινού να ξεπεράσουμε τα προβλήματα της περιοχής μας. Θέλω και πάλι να ευχαριστήσω τη Δημοτική Κοινότητα Γουμένισσας για την έγγραφη ενημέρωσή της και την πρωτοβουλία της και φυσικά τον Κυνηγετικό Σύλλογο «Το Πάικο» που συνέβαλαν τα μέγιστα στην αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων για τους συνδημότες τους."

Ο Δήμαρχος Παιονίας
Χρήστος Π. Γκουντενούδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.