Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Συνδικαλιστές εκτός ψηφοδελτίων

Γράφει ο Γιάννης Λιναρδάκης
Εντύπωση έκανε ο αποκλεισμός συνδικαλιστών Εκπαιδευτικών από τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ. Η μεγαλύτερη έκπληξη ήταν η μη συμμετοχή του Προέδρου της Ο.Λ.Μ.Ε. (παρότι προτάθηκε από τη Νομαρχιακή του κόμματος) στο ψηφοδέλτιο της Β΄ Αθήνας.

Η έκπληξη έγκειται στο γεγονός ότι είναι ο μόνος Πρόεδρος, από το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, στη μεγαλύτερη Ομοσπονδία του Δημοσίου, ο οποίος είχε τοποθετηθεί πρόσφατα και στο Ευρωψηφοδέλτιο!!!

Το ίδιο όμως έγινε και με άλλους συνδικαλιστές Εκπαιδευτικούς (και αυτοί προτάθηκαν από τις Νομαρχιακές τους αλλά δεν μπήκαν στα ψηφοδέλτια), προέδρους των ΕΛΜΕ και αιρετούς σε όλη την Ελλάδα.

Παράλληλα δεν τοποθετήθηκαν στα ψηφοδέλτια του κόμματος και άλλοι συνδικαλιστές (πρώην ΠΑΣΟΚοι αυτοί), οι οποίοι η αυτοπροτάθηκαν ή προτάθηκαν από τις νομαρχιακές, όπως οι: Κουρουτός (ΟΙΕΛΕ), Μπαλασόπουλος (ΠΟΕ-ΟΤΑ), Φωτόπουλος (ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ).

Οι τελευταίοι πρόσφεραν μεγάλες υπηρεσίες τους τελευταίους μήνες στο κόμμα με την παρουσία και τον δημόσιο λόγο τους.

Τα ερωτηματικά πολλά αλλά πολλοί και οι ψίθυροι στο παρασκήνιο.

Για το Προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο
Γενικός Γραμματέας: Λιναρδάκης Ιωάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.