Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Αυτά δήλωσε ο Σούλης Καζαντζίδης για το εκλογικό αποτέλεσμα


''Ευχαριστώ από βάθους καρδιάς τους αγωνιστές της ΝΔ για την τιμητική ψήφο εμπιστοσύνης τους.
Τους ευχαριστώ γιατί άντεξαν στα δύσκολα, γιατί όρθωσαν το ανάστημά τους σε παντοειδείς πιέσεις και προέταξαν πάνω από όλα το καλό του τόπου και της ιστορικής μας παράταξης.
Περάσαμε μαζί από τις συμπληγάδες της παλαιοκομματικής νοοτροπίας.

Δώσαμε μαζί έναν αγώνα, οκτώ μόλις ημερών και καταγράψαμε μια νέα, μια υγιή δυναμική.

Δώσαμε μαζί έναν σκληρό, έναν άνισο αγώνα στον οποίο είχαμε απέναντί μας ένα κατεστημένο σύστημα, οχυρωμένο σε ιδιοκτησιακές αντιλήψεις και πεισματικά αρνητικό στην είσοδο νέων ανθρώπων στην πολιτική σκηνή της ΝΔ.

Όλες αυτές οι αντιλήψεις και πρακτικές, που έχουν πληγώσει τους ψηφοφόρους και τα στελέχη της παράταξής μας, είναι πλέον ξεκάθαρο ότι τελειώνουν.

Οι πολίτες του νομού μας δεν εκβιάζονται ούτε υποκύπτουν σε άτεχνα διλήμματα. Οι πολίτες του νομού μας έχουν και μνήμη και κρίση.

Στην εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιανουαρίου έκαναν τη νέα τους επιλογή, ανέδειξαν στο προσκήνιο τις υγιείς πολιτικές δυνάμεις του τόπου μας.

Τους ευχαριστώ θερμά και τους διαβεβαιώνω ότι θα είμαι κοντά τους και την επόμενη ημέρα. Ο καθείς εφ ω ετάχθη.

Το Πολιτικό μου Γραφείο θα είναι ανοιχτό για όλους τους συμπολίτες μου. Ξεκινάμε μαζί για να αγωνιστούμε με δύναμη και πάθος για το νομό Κιλκίς για να αναδιατάξουμε τις αξίες της ιστορικής μας παράταξης και να ξαναδώσουμε στον απογοητευμένο σήμερα νεοδημοκράτη το θάρρος, την ελπίδα και τη στήριξή μας.

Η νέα σου επιλογή είναι εδώ."

Σούλης Καζαντζίδης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.