Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Ο Γ. Γεωργαντάς στα εγκαίνια του εκλογικού Κέντρου της Νέας Δημοκρατίας Δυτικής Θεσσαλονίκης

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Από το Πολιτικό Γραφείο του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων Γιώργου Γεωργαντά εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
"Τα εγκαίνια του εκλογικού Κέντρου της Νέας Δημοκρατίας Δυτικής Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί, Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015, στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης. Στα εγκαίνια παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Μενεμένης – Αμπελοκήπων και προέδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Κεντρικής Μακεδονίας Λάζαρος Κυρίζογλου, οι υποψήφιοι βουλευτές της Α' Θεσσαλονίκης και πλήθος κόσμου ενώ κεντρικός ομιλητής ήταν ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και υποψήφιος Βουλευτής ν. Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς. 

Ο κ. Γεωργαντάς κάλεσε τους φίλους και τις φίλες που παρέστησαν στην τελετή εγκαινίων να δώσουν συντεταγμένα τη “μάχη” καθώς όπως τόνισε δεν πρόκειται για μια απλή κομματική αντιπαράθεση για την ανάληψη της εξουσίας αλλά για επιλογή ζωής και ευθύνης, για το μέλλον της χώρας και των παιδιών μας. “Η Ν.Δ. εγγυάται το μέλλον και λέει την αλήθεια. Αυτή είναι η κυρίαρχη πεποίθηση μας απέναντι στον λαϊκισμό που δεν πρέπει να περάσει, καθώς η Ελλάδα έχει πληρώσει ακριβά τον λαϊκισμό” είπε χαρακτηριστικά ο Κιλκισιώτης πολιτικός."


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.