Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Αποκριές στο Κιλκίς, με... τρελές ελπίδες!

Ο Δήμος Κιλκίς και φέτος θα υποδεχθεί την αποκριά με χαρούμενες εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια,με τσικνίσματα, αναβίωση εθίμων και παράδοση, με Κυνήγι Θησαυρού, μουσική, τραγούδι, χορό και ξεφάντωμα.
Ξεκινάμε την Τσικνοπέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 6.30 το απόγευμα στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου, τσικνίζοντας, κερνώντας κρασί και με μουσική από τοπικούς καλλιτέχνες θα διασκεδάσουμε ελληνικά.

Την Παρασκευή 20 Φεβρουαρίου και ώρα 6.30 το απόγευμα, στον αύλειο χώρο του 3ου και 7ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς ελάτε να συμμετέχετε στην αναβίωση παραδοσιακού εθίμου με σάτιρα και παραδοσιακό γλέντι και γιατί όχι... μικροί και μεγάλοι ντυμένοι ανάλογα και αποκριάτικα!

Το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015 μεταξύ 12.00-2.00 το μεσημέρι πηγαίνουμε στην πλατεία Ειρήνης, μικροί και μεγάλοι για το Κυνήγι του Θησαυρού, γινόμαστε κυνηγοί της περιπέτειας σε ένα παιχνίδι θεσμό στις καρδιές μας.

Εκεί επίσης τα γυμναστήρια Κinissis, Ευ Ζην, Παλμός, θα μας ζωντανέψουν με αποκριάτικο πρόγραμμα χορού και άθλησης με λάτιν μουσική και όχι μόνο .

Το βράδυ του Σαββάτου 21 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 7.30 οργανώνουμε αποκριάτικο πάρτυ μασκαράδων και ανακοινώνουμε τους νικητές .

-Έπαθλο 250 ευρώ για τους κυνηγούς που θα βρούν το θησαυρό

-Έπαθλο 200 ευρώ για τους πιο ευφάνταστους και “τρελούς” κυνηγούς

-Έπαθλο 150 ευρώ στο καλύτερο γκρουπ μασκαράδων, (άνω των 3 ατόμων όλοι ανεξαιρέτως ηλικίας)

Την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου και ώρα 11.30-2.00 το μεσημέρι ξεφαντώνουμε μικροί και μεγάλοι στη γιορτή των μασκαράδων στην πλατεία Ειρήνης.

Φέτος στις αποκριές στο Κιλκίς έχουμε τρελές ελπίδες...

Βγάζουμε λοιπόν το γκρίζο από πάνω μας, φοράμε τις μάσκες του καρνάβαλου και όχι της υποκρισίας και... χαρούμενα, γνήσια και ξέγνοιαστα γινόμαστε όλοι ένα και διασκεδάζουμε!

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής κυνηγών και μασκαράδων στο γραφείο του τμήματος Πολιτισμού του Δήμου Κιλκίς στο Δημαρχείο, στην κ.Σοφία Κεσίδου τηλ. 23413-52205 (∆ευτέρα έως Παρασκευή από 9:30 έως 15.00 ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.