Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Σιλβιστόπουλος: "Πρέπει να χρηματοδοτηθεί η δημόσια υγεία φτάνοντας σε ποσοστό το 7% του ΑΕΠ"

Δελτίο τύπου Π. Σιλβιστόπουλου
Συνεχίζοντας την περιοδεία του ο εκπρόσωπος του Ποταμιού και υποψήφιος βουλευτής Παύλος Σιλβιστόπουλος, επισκέφθηκε την Περιφέρεια,το Νοσοκομείο Κιλκίς, καθώς και την Ποντοηράκλεια. Στην Περιφέρεια ενημερώθηκε για την κατάσταση στην γεωργία και τόνισε ότι, η "Ελλάδα μπορεί να γίνει το κελάρι και το μποστάνι της Ευρώπης, αρκεί να εκμεταλευτούμε τις ευκαιρίες της νέας ΚΑΠ και να μην σκορπίσουμε τα λεφτά σε άσκοπες ενέργειες".

Στο νοσοκομείο αντάλλαξε απόψεις με τον Διοικητή και το προσωπικό για τα προβλήματα στον τομέα της υγείας, τονίζοντας ότι "πρέπει να χρηματοδοτηθεί η δημόσια υγεία φτάνοντας σε ποσοστό το 7% του ΑΕΠ", καθώς επίσης και ότι " η επανασχεδίαση του νοσοκομειακού χάρτη της χώρας πρέπει να γίνει με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.