Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς: Στις 25 Γενάρη έρχεται η Ελπίδα για την Ελλάδα

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Είναι εμφανής ο πανικός που έχει πέσει στο στρατόπεδο των Σαμαρά – Βενιζέλου και η αγωνία τους μπροστά στην λαϊκή ετυμηγορία και την απώλεια της διακυβέρνησης, που εκτός των άλλων θα σημάνει και αναζήτηση ευθυνών.
Στη ύστατη προσπάθεια που κάνουν για να κρατηθούν από την καρέκλα τους, μια καρέκλα χρήσιμη για τα μεγάλα πορτοφόλια της χώρας, δεν διστάζουν να καταφύγουν σε ψέματα, συκοφαντίες, χυδαιότητα για την Αριστερά και τον ΣΥΡΙΖΑ και κατατρομοκράτηση του λαού.

Το τρένο όμως δε γυρίζει πίσω. Ο ΣΥΡΙΖΑ που συνεχώς απαιτούσε προσφυγή στις εκλογές γιατί δεν είχε λόγους να φοβάται την λαϊκή ετυμηγορία, δεσμεύεται ενώπιον του λαού για την άμεση υλοποίηση του προγράμματος της ΔΕΘ που θα ανακουφίσει τον κόσμο που έπληξαν και εξαθλίωσαν τα μνημόνια. Δεσμεύεται για οριστική ρήξη με την εγχώρια διαφθορά και διαπλοκή με τραπεζίτες, εργολάβους και καναλάρχες. Δεσμεύεται να εφαρμόσει σχέδιο για την παραγωγική ανασυγκρότηση της οικονομίας μας, αξιοποιώντας το πολύτιμο ενεργό δυναμικό του τόπου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα διαπραγματευτεί απλά το Μνημόνιο. Αυτό ήδη από το βράδυ της 25ης Γενάρη θα είναι παρελθόν. Θα διαπραγματευτεί όμως σθεναρά την ισότιμη θέση και αξιοπρέπεια της χώρας μας στο διεθνές γίγνεσθαι, κάτι που οι Σαμαράς και Βενιζέλος δεν έκαναν ποτέ όπως περίτρανα αποδείχτηκε. Θα παλέψει μαζί με το λαό για την εθνική ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια, που εκχώρησαν χωρίς ντροπή, οι υπάκουες στην Μέρκελ και τον Σόιμπλε κυβερνήσεις.

Για όλα τα παραπάνω δεν μας εκπλήσσει το κατάπτυστο δημοσίευμα της ΝΟΔΕ Κιλκίς, της ΝΔ, που σφύζει από εμφυλιοπολεμικό αέρα. Τελικά δεν πήγαν στράφι όλα αυτά τα χρόνια που ο ακροδεξιός Μπαλτάκος ήταν γενικός κουμανταδόρος στο κόμμα του Σαμαρά, ταυτόχρονα με τις επιλεκτικές του προτιμήσεις στους μαχαιροβγάλτες της Χρυσής Αυγής. Αλλά με τέτοια κάλπικα και πολεμικού περιεχομένου δημοσιεύματα, αγαπητοί της ΝΟΔΕ Κιλκίς, πάει… το χάσατε το πολυπόθητο «κέντρο»!

Όσο για την ουσία, για το ΣΥΡΙΖΑ η προστασία του πολίτη αποτελεί πολιτική προτεραιότητα. Το δε «μεταναστευτικό» είναι ένα ζήτημα ευρωπαϊκής ευθύνης και όχι αποκλειστικά ελληνικής. Οι εξαθλιωμένοι πρόσφυγες πολέμου, άμαχοι, γυναίκες και παιδιά που κατά εκατομμύρια πολιορκούν τα ευρωπαϊκά σύνορα, δοκιμάζουν σήμερα το δημοκρατικό και ανθρωπιστικό χαρακτήρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άρα και της χώρας μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα διαχειριστεί όλες αυτές τις υποθέσεις με το αίσθημα ευθύνης που τον διακατέχει για όλα τα σοβαρά προβλήματα της χώρας και του λαού και θα επιδιώξει λύσεις και διεξόδους με τα μάτια στραμμένα στον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

Στις 25 Γενάρη δεν έρχεται κανείς μπαμπούλας. Έρχεται η Ελπίδα για την Ελλάδα, η αλλαγή για την Ευρώπη και η λαϊκή ετυμηγορία για τους υπεύθυνους της σημερινής κατάστασης. Στην εθνική προσπάθεια για την ανασυγκρότηση της χώρας, δεν έχουν θέση από τώρα όσοι πρωτοστάτησαν ή συνέβαλλαν στο ξεπούλημα.

Για το μέλλον που ξεκίνησε

Για την Ελλάδα

ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΛΑΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.