Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Το πρόγραμμα της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς για το Σαββατοκύριακο 17-1-2015

Το Σάββατο αρχίζει για το νέο έτος τα παιχνίδια η Ακαδημία με συμμετοχή τριών τμημάτων της, τζούνιορς και προτζούνιορ στο Εύοσμο Θεσσαλονίκης στο αθλητικό κέντρο του Ερμή. Στις 10.00 το τμήμα AJAX τζούνιορ θα αντιμετωπίσει το αντίστοιχο του Ερμή Εύοσμου και την ίδια ώρα το προτζούνιορ MILAN τους ΛΥΚΟΥΣ. Ακολουθούν στις 11.00 και 12.00 οι τζούνιορς BOCA που θα αντιμετωπίσουν διαδοχικά τις ομάδες της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ 2005 και ΠΕΝΤΑΛΟΦΟΥ. 

Η αναχώρηση των αποστολών θα γίνει από την Πλατεία Ειρήνης το πρωί του Σαββάτου στις 08.30. Την Κυριακή η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ποντιακό Ν.Σάντας σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για την βαθμολογική της συγκομιδή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.