Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Ο Α.Σ. ‘Η Τόλμη’ Κιλκίς με 16 αθλητές-τριες στο διεθνές πρωτάθλημα taekwondo G1

Διεθνές πρωτάθλημα taekwondo G1 διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο PAOK SPORTS ARENA στην Θες/νίκη στις 16-17-18 Ιανουαρίου 2015. Την πρώτη μέρα αγωνίστηκε η κατηγορία παίδων/κορασίδων, την δεύτερη G1 ανδρών/γυναικών και την τρίτη εφήβων/νεανίδων. Η συμμετοχή ανερχόταν στους 1430 από 57 κράτη και 300 συλλόγους. Οι αγώνες διεξήχθησαν σε 8 τεραίν με ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες καθώς και video replay με νέους κανονισμούς διαιτησίας. Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό σε όλες τις κατηγορίες ειδικότερα στο G1 ανδρών/γυναικών όπου απογειώθηκε λόγω συμμετοχής πρωταθλητών Ευρώπης, Παγκόσμιους και Ολυμπιονίκες. 

Η τροποποίηση των Α Class πρωταθλημάτων σε G1 είναι απόφαση της Ολυμπιακής Επιτροπής και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας W.T.F. προκειμένου να συγκεντρωθεί η ανάλογη βαθμολογία από μετάλλια. Η τελευταία πρόκριση είναι τα GRAND PRIX όπου οι 6 πρώτοι με την υψηλότερη βαθμολογία ανά κατηγορία στον κόσμο παίρνουν εισιτήριο για την Ολυμπιάδα του 2016. Η δεύτερη διαδικασία είναι η πρόκριση ανά κράτος και Ήπειρο. Την πρωτοβουλία να διεξαχθεί αυτή η σημαντική διοργάνωση προβάλλοντας και την Ελλάδα πήρε η Ε.ΤΑ.Β.Ε με πρόεδρο τον κ. Μανώλη Χρήστο.

Σε αυτήν την σπουδαία διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. ‘Η Τόλμη’ Κιλκίς με 16 αθλητές-τριες.

Κατάφεραν να διακριθούν οι:

1) Φουλεδάκη Μαρία, νεανίδων +68 κιλά, χάλκινο μετάλλιο

2) Βαλσαμίδης Παύλος, παίδων +65 κιλά, χάλκινο μετάλλιο

Στην οκτάδα:

1) Αθανασιάδης Μελέτιος, παίδων - 49 κιλά

2) Βαφειάδης Αθανάσιος, εφήβων - 73 κιλά

3) Σκαρλάτου Γεωργία, νεανίδων - 68 κιλά

Συμμετείχαν επίσης:

1) Αναστασιάδης Σεβαστιανός

2) Στεφανίδου Ευθυμία

3) Καίκη Βαλσάμω

4) Κουτσού Δήμητρα

5) Μουλιώτα Αθανασία

6) Καλφοπούλου Μαρία

7) Κων/δης Κυριάκος

8) Δεληγιαννίδης Χριστόφορος

9) Κουτσός Αριστείδης

10) Παπουτσής Αθανάσιος

11) Δαδούπης Φώτιος

Πρέπει να τονίσουμε ότι οι αθλητές-τριες Βορείου Ελλάδος που διεκδικούν το κλιμάκιο με κάθε νίκη από το G1 προστίθενται επιπλέον βαθμός.

Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλους τους αθλητές-τριες του συλλόγου για την άψογη παρουσία τους και την συμμετοχή με ή δίχως διάκριση ο πρόεδρος κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.