Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

"Αυτοί είναι 10 σοβαροί λόγοι για να ψηφίσουν οι Έλληνες ΛΑΟΣ"

Γράφει ο Δημήτρης Παρίδης
Υποψήφιος βουλευτής
ΛΑΟΣ ν. Κιλκίς
Καταγωγή: Αξιούπολη 
Διαμονή : Πολύκαστρο
Ο αθλητισμός ήταν και θα είναι πάντα το επίκεντρο των ενδιαφερόντων μου. Η αθλητική μου φιλοσοφία και ιδιαίτερα μέσω των μαχητικών τεχνών έρχεται τώρα να δράσει στην πολιτική ζωή της πατρίδας μου. Πρώτη φορά πολιτεύτηκα το 2012 μεταξύ των εκλογών Μαΐου και Ιουνίου.
Η επιλογή μου για τον ΛΑ.Ο.Σ δεν έγινε τυχαία ,ούτε ήμουν καθοδηγούμενος από άτομα η πολιτικούς φορείς. Μελέτησα όλα τα κόμματα τα έβαλα στο ζύγι της πατριωτικής λογικής και έγειρε στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό. Από τότε δίνω την μάχη των μέγιστων δυνατοτήτων μου για τον πρόεδρο του κόμματος ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ. Από μικρός δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά με αθλητικά κέντρα , και τα τελευταία 5 χρόνια με επιχειρήσεις. Το 2011 ίδρυσα την εταιρία security ΜΑΚΕΔΩΝ και το 2014 ίδρυσα εταιρία προώθησης ελληνικών προϊόντων στη Βουλγαρία. Σήμερα για δεύτερη φορά πολιτεύομαι στο ίδιο κόμμα ως υποψήφιος του ΛΑΟΣ Ν. Κιλκίς.

Η κατάσταση της χώρας μας , την τελευταία πενταετία βρίσκεται σε σοβαρή νόσο όπου έχει πλέον μετατραπεί από οξεία σε χρονιαία. Σκεφτείτε μονάχα ότι οι πολιτικοί που ο λαός εμπιστεύθηκε, απτό 2009 και μετά, αντί να Ισχυροποιήσουν και να θωρακίσουν την υγεία της χώρας και του έθνους μας, αυτοί αντιθέτως την μόλυναν με ιό χειρότερο του Έμπολα . Αν αυτό ήταν μόνο δική μου άποψη, θα έλεγε κανείς ότι έχω παραισθήσεις.

Η φτώχεια που μαστίζει πάνω από το 60% του πληθυσμού, η έλλειψη φαρμάκων και υγείας, το κλείσιμο σχολείων, βιοτεχνιών, βιομηχανιών, η ραγδαία αύξηση της ανεργίας, η μετανάστευση νέων Ελλήνων και χιλιάδων επιστημόνων, που όλος ο ελληνικός λαός βλέπει και βιώνει, δε μπορεί παρά αλήθεια να είναι και όχι δική μου παραίσθηση. Δεν είναι παραίσθηση μου οι χιλιάδες αυτοκτονίες, οι μειώσεις μισθών και  Συντάξεων, οι σχεδόν μηδενικές εξαγωγές, οι ονειροφερμένοι φόροι και οι αυξήσεις σε όλα τα κοινωνικά αγαθά. 

Δεν είναι παραίσθηση μου, τα εκατομμύρια λαθραίων μουσουλμάνων μεταναστών που  περιφέρονται στα μεγάλα αστικά κέντρα ψάχνοντας ένα καλύτερο μέλλον, λες και η χώρα μας είναι αυτή  που ανοίγει τις πύλες του παραδείσου για αυτούς, ενώ για μας τους έλληνες να γίνεται χώρα της κολάσεως.

Δε χρειάζεται να ρωτάει κανείς ο ένας τον άλλον , ποιοι φταίνε? Το ξέρει και το νοιώθει και ένα μωρό παιδί. Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ. Τα παλιά αγαπημένα μας κόμματα. Βλέπετε το παιχνίδι ήταν πολύ καλά στυμμένο εδώ και δεκαετίες, με βαθειά επιρροή στα κύτταρα του εγκεφάλου μας. Τόσο μεγάλη που ο εθισμός έβλαψε τη λογική. ΘΕΛΩ Ν’ΑΛΛΑΞΩ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ. Είναι η φράση που λένε οι εθισμένοι και οι συνταξιούχοι. ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ? Λένε οι αδιάφοροι νέοι και οι έχοντες άγνοια της  πολιτικής ζωής της χώρας. Δε το κρύβω , ότι και εγώ ανήκα στην ίδια κατηγορία. Ιδού τα αποτελέσματα!!

Βλέπετε, όταν για ελάχιστες δεκαετίες ευημερούσαμε και σπαταλούσαμε, είχαμε την ψευδαίσθηση ότι αυτό

Θα διαιωνίζεται . Γιατί λοιπόν να μας ενδιέφερε η πολιτική? Αυτοί πού εκούσια ορίζουν την τύχη μας, με εντολοδόχους τους, η παγκόσμια τάξη πραγμάτων, είναι ξεκάθαρα οι υπαίτιοι της σημερινής κατάστασης.

-Ο λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός και μόνον αυτός τοποθετείται ξεκάθαρα απέναντι τους με γνώμονα  την αγάπη για την πατρίδα.

1-Δεν παραχωρεί ούτε πιθαμή από την εθνική μας περιουσία και τα κυριαρχικά μας δικαιώματα

2-Δε παραχωρεί το όνομα της Μακεδονίας στους σκοπιανούς , ούτε καν με παράγωγο του ονόματος. (όπως αναφέρει και ο υπουργός εξωτερικών , συμφωνήσαμε όλα τα κόμματα να δοθεί το όνομα , Πλην του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού )

4 – Προτεραιότητα στο δικαίωμα εργασίας στον Έλληνα

5- Επιστροφή της ΜΟΜΑ

6 - Απλοποίηση και σημαντική μείωση των φόρων

7 – Κατάργηση του Τειρεσία , και να ξεκινήσει απτήν αρχή η τραπεζική μηχανή με δάνεια επαγγελματικής Υποστήριξης στις μικρομεσαίες τάξεις.

8 – Μείωση των εισαγωγών και αύξηση των εξαγωγών στα βασικότερα καταναλωτικά αγαθά.

9 – Επαναλειτουργία των ελληνικών βιομηχανιών φαρμάκων και εξυγίανση του συστήματος υγείας

10 – Τέλος η παραπαιδεία και άνοιγμα περισσοτέρων επιστημονικών ειδικοτήτων όπου τα ελληνόπουλα δε θα αναγκάζονται να μεταναστεύουν για σπουδές στο εξωτερικό.

Αυτοί είναι 10 σοβαροί λόγοι για να ψηφίσουν οι έλληνες ΛΑΟΣ.

Ενώ, αν αντιστρέψουμε την διαδικασία, ρωτώ τον ελληνικό λαό, βρείτε να μου πείτε έναν λόγο να μη

Ψηφίσουμε Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.
Αντιθέτως, υπάρχουν προφανείς και επιβεβαιωμένοι λόγοι να μη ψηφίσουμε κανένα απτά άλλα κόμματα,

Και ιδιαίτερα ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ -ΠΟΤΑΜΙ και οποιοδήποτε παράγωγο, όπως προανέφερα στην αρχική μου τοποθέτηση.

Ας ενωθούμε λοιπόν όλοι οι Έλληνες για μια δική μας ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ…!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.