Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Γιορτινές ευχές σε όλους από την Orchestra Mobile

Από όλους εμάς στην Orchestra Mobile ευχές για
Υγεία, Αγάπη και Αρμονία για εσάς και τους αγαπημένους σας.
Είθε το 2015 να φέρει σε όλους ολοκλήρωση και ευτυχία.
Φιλικά,
Θεόδωρος Ορφανίδης

Ετήσιος χορός του πολιτιστικού συλλόγου Δροσάτου

Για πληροφορίες, προσκλήσεις και κρατήσεις τραπεζιών επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6970500319-6977678200

Πρόγραμμα Ιερών ακολουθιών από Πρωτοχρονιά έως Θεοφάνεια Ιερού Κοινοβίου Οσίου Νικοδήμου Πενταλόφου Παιονίας


Δώρα μοίρασαν οι Τρίτεκνοι Πολυκάστρου

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία παρόλη την παγωνιά την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου η διανομή δώρων από τον Σύλλογο Τριτέκνων Πολυκάστρου στο Πολιτιστικό Κέντρο στην κεντρική πλατεία του Πολυκάστρου με την παρουσία του Άγιου Βασίλη μαζί με το μικρό Πόνυ αλογάκι του, την χορωδία του Συλλόγου Ανατολικορωμυλιωτών Πολυκάστρου,τον μουσικό μας δάσκαλο Αλέκο με το πιάνο του και βέβαια την μεγάλη συμμετοχή του κόσμου με τα μικρά παιδιά.

Ο Α.Σ. ‘Η Τόλμη’ Κιλκίς με 25 αθλητές/τριες στο 4o προκριματικό πρωτάθλημα taekwondo wtf της Ένωσης Βορείου Ελλάδος

Το 4o προκριματικό πρωτάθλημα taekwondo wtf της Ένωσης Βορείου Ελλάδος διεξήχθη στις 19-20-21 Δεκεμβρίου 2014 στο κλειστό στάδιο της ΧΑΝΘ Θεσσαλονίκης. Οι ηλικιακές κατηγορίες που αγωνίστηκαν ήταν ανδρών/γυναικών, εφήβων/νεανίδων 1998-99-2000 και παίδων/κορασίδων 2003-04-05.

Παρουσίαση των βιβλίων του Γιώργου Μάνου στον ΙΑΝΟ της Αθήνας

Με μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014, από τον Σύλλογο Παιόνων Αττικής «ΤΟ ΠΑΪΚΟ», η παρουσίαση των βιβλίων του συγγραφέα κ. Γιώργου Μάνου «ΧΡΟΝΟΙ ΔΙΣΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ» και «ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΗΤΑΝΕ ΑΛΛΙΩΣ», στον πολυχώρο του βιβλιοπωλείου ΙΑΝΟΣ, Σταδίου 24 Αθήνα.

Με τσουχτερό κρύο η συναυλία της "πόλεως" στο χριστουγεννιάτικο χωριό του Κιλκίς


Τσάκωσαν στην Αξιούπολη Αλβανό που μετέφερε τρεις λαθρομετανάστες

Συνελήφθη χθες (27-12-2014) το βράδυ, στην Αξιούπολη Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 39χρονος υπήκοος Αλβανίας και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών.

Σκοτώθηκε 71χρονος σε τροχαίο στο δρόμο Λευκώνα - Προμαχώνα

Χθες (27-12-2014) το πρωί, στο 17ο χλμ της Εθνικής Οδού Λευκώνα – Προμαχώνα Σερρών, το Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 53χρονη ημεδαπή εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και ανετράπη σε παρακείμενο αγρό, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 71χρονου ημεδαπού, που επέβαινε σε αυτό ως συνοδηγός. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.

"Διαλύεται ο Ελληνικός Αθλητισμός"

Ανακοίνωση Συνδέσμου Προπονητών Στίβου Βορείου Ελλάδος
Οι δραματικές ημέρες που διέρχεται η χώρα μας, έχουν επιφέρει απίστευτη απαξίωση και δυσαρέσκεια στην Ελληνική κοινωνία. Για τις τραγικές στιγμές που διέρχεται το πολιτικό και αθλητικό σύστημα έχουν ακουστεί σημαντικές φωνές στο παρελθόν, συνεπώς, γνωρίζαμε για τα όσα συμβαίνουν σήμερα και δεν θα πρέπει να μας εκπλήσσουν ή να μας ξαφνιάζουν.

Γράψε... λάθος! Ξενοφών Ζολώτας: μιλώντας στα αγγλικά με λέξεις ελληνικής προέλευσης (β΄ μέρος)

Γράφει ο Σπύρος Καρτσώνης
Χρόνια Πολλά!
Στο προηγούμενο σημείωμά μας είπαμε ότι ο αείμνηστος ακαδημαϊκός και πρώην πρωθυπουργός (της οικουμενικής κυβέρνησης) Ξενοφών Ζολώτας δύο φορές, το 1957 και το 1959, έκανε γλωσσική… επίδειξη όταν, σε συνόδους της Διεθνούς Τραπέζης Ανασυγκροτήσεως και Αναπτύξεως στην Ουάσινγκτον, μίλησε, ως διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος και διαχειριστής του Ελληνικού Δημοσίου Χρέους, στα αγγλικά, χρησιμοποιώντας όμως μόνο λέξεις με ελληνική προέλευση (εκτός από τις απαραίτητες συνδετικές της αγγλικής γλώσσας, δηλαδή άρθρα, προθέσεις, συνδέσμους και βοηθητικά ρήματα.).

Οδηγίες για μετατροπές σχολείων (Iδρύσεις, Kαταργήσεις, Συγχωνεύσεις, …)

Γράφει ο Ιωάννης Κ. Λιναρδάκης*
-Για τις μεταβολές των σχολικών μονάδων λαμβάνεται υπόψη ο αριθμός των μαθητών, η ορθή διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού, η χιλιομετρική απόσταση που διανύουν οι μεταφερόμενοι μαθητές και οι κτιριακές υποδομές με στόχο τη δημιουργία άρτιων, εξοπλισμένων και επαρκώς στελεχωμένων σχολικών μονάδων.

Τι είπε ο Παραστατίδης στο Συνεδριακό Κιλκίς το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014



Συνέντευξη του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην τηλεόραση της ΝΕΡΙΤ και στους Δημοσιογράφους Γιάννη Τρουπή και Γιώργο Ευθυμίου

Δημοσιογράφος: Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας και Χρόνια Πολλά. Σήμερα, λίγες ώρες πριν από την τρίτη κρίσιμη ψηφοφορία στη Βουλή για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, έχουμε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενούμε εδώ, στην τηλεοπτική συχνότητα της ΝΕΡΙΤ, τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά στην πρώτη τηλεοπτική του συνέντευξη μετά τις Ευρωεκλογές. Κύριε Πρόεδρε, καλησπέρα και Χρόνια Πολλά.
Α. Σαμαράς: Καλησπέρα. Θέλω πρώτα και εγώ να ευχηθώ χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες. Εύχομαι κάθε σπίτι να ξεπεράσει οριστικά τις δυσκολίες του 2014 και το 2015 να ξημερώσει με περισσότερη αισιοδοξία για όλους.