Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Βρούτσης: Βρείτε από τον υπολογιστή σας, τον αριθμό των ενσήμων που έχετε


Με το ασφαλιστικό βιογραφικό, με το οποίο τίθεται σε πλήρη εφαρμογή το ηλεκτρονικό σύστημα "ΑΤΛΑΣ", όλοι οι εργαζόμενοι θα μπορούν να βλέπουν από τον υπολογιστή τους το σύνολο της ασφάλισής τους σε όλη την εργασιακή τους πορεία, θα μπορούν να βρουν τον ακριβή αριθμό των ενσήμων

«Τα Μωμο’έρια», στον Άγιο Μάρκο και στο Λεβεντοχώρι Κιλκίς



Video αρχείου 2013
Ανακοίνωση - Πρόσκληση Συλλόγου "Οι Μωμόγεροι" Αγίου Μάρκου Κιλκίς
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού και Μορφωτικού Συλλόγου Νέα Ματσούκα, «Οι Μωμόγεροι», Αγίου Μάρκου Κιλκίς, πιστό στα ήθη και έθιμα των προγόνων μας, διοργανώνει το θεατρικό δρώμενο «Τα Μωμο’έρια», στις 1. Ιανουαρίου 2015, στον Άγιο Μάρκο Κιλκίς.

Λέει στην ετικέτα ελαιόλαδο, αλλά δεν είναι

Ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργεί σε συνεργασία με τη Χημική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης (Υποδιεύθυνση Θεσσαλονίκης – Τμήμα Α’) και την Α’ Χημική Υπηρεσία Αθηνών, διαπίστωσε ότι το προϊόν με εμπορική επωνυμία «ΑΤΛΑΝΤΙΣ», συσκευασίας ενός (1) L και ημερομηνία λήξης 31-3-2016, το οποίο διακινείται από εταιρία ΜΑΡΚΟΥΛΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, με έδρα την Ιωνία Θεσσαλονίκης και το οποίο πωλείται με την ένδειξη ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, βρέθηκε να περιέχει ΦΥΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟ ΞΕΝΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ.

Διαδικτυακά Σεμινάρια Επιμόρφωσης από το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Πολιτών (ΕΛΠΠΟ)

Το Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Πολιτών (ΕΛΠΠΟ) ανακοινώνει την έναρξη των Διαδικτυακών Σεμιναρίων Επιμόρφωσης για το 2014 – 2015 στις εξής θεματικές:
Η επικοινωνιακή προσέγγιση στη διδασκαλία των γλωσσικών μαθημάτων
Γλωσσικές αναπαραστάσεις της οικονομικής κρίσης στη δημόσια σφαίρα – Η επίδραση των ΜΜΕ στην τάξη.

Δήμαρχοι, σταματήστε τις ανακλήσεις αδειών και την αντισυνταγματική σας πορεία για τα συμφέροντα της ΑΕΠΙ

Επιστολή της Πανελλήνιου Συνδέσμου Καταστημάτων Εστίασης και Διασκέδασης
1) Οι λόγοι ανάκλησης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας Καταστήματος Υγειονομικού Ενδιαφέροντος (Κ.Υ.Ε.), σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, είναι συγκεκριμένοι και σε αυτούς δεν περιλαμβάνεται η "Δήλωση-Βεβαίωση ανάκλησης άδειας ΚΥΕ, που υποβάλλουν σε ΟΤΑ οι ιδιωτικοί υπάλληλοι των Οργανισμών συλλογικής διαχείρισης ΑΕΠΙ Α.Ε. και ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ, μαζί με εισαγγελική παραγγελία ή αστυνομική απαγόρευση", η οποία (εισαγγελική παραγγελία ή αστυνομική απαγόρευση) αποστέλλεται στους Δήμους κατ΄ εφαρμογή του άρθρου 63 του Ν. 2121/1993.

Ευχαριστούμε τον Θεόδωρο Ορφανίδη και την Σόνια Θεοδωρίδου

Υπογράφει η Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης
Ένα τεράστιο ευχαριστώ, στη διεθνούς φήμης σοπράνο Σόνια Θεοδωρίδου & τον μαέστρο Θεόδωρο Ορφανίδη, από την Φιλοπρόοδη Ένωση Ξάνθης, το Μουσικό Σχολείο Ξάνθης & Κομοτηνής και το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων, αλλά και από τον κόσμο που παρακολούθησε την εκπληκτική αυτή χριστουγεννιάτικη συναυλία.

"Χριστούγεννα όπως παλιά" με την 4Ε

"ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ" με την 4Ε ! Δείτε μας στην Αττική και μέσω του attica tv ... Βράδυ Χριστουγέννων στις 21:30 έρχεται μια εορταστική εκπομπή "ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ..." από την Αγχίαλο! Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγχιάλου Θεσσαλονίκης με την μοναδική φωνή της Κατερίνας Δούκα μας πάει μια "βόλτα" στην Ελλάδα με χορούς και τραγούδια...
Χρόνια πολλά σε όλους σε Ελλάδα και Εξωτερικό!

Συμπληρωματική πρόσκληση για εκπαιδευτικούς επιτυχόντες του ΑΣΕΠ του έτους 2008

Από τη Δ/νση Β/θμιας Εκπ/σης Κιλκίς, ανακοινώνεται ότι, το ΥΠΑΙΘ με την αρ. 209041/Ε2/22-12-2014 εγκύκλιό του, καλεί με συμπληρωματική πρόσκληση υποψήφιους εκπ/κούς από τους πίνακες επιτυχόντων του ΑΣΕΠ του έτους 2008 (αρ. 4Π/2008 Προκήρυξη) κλάδου ΠΕ14.04 (Γεωπόνων, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος) για μόνιμο διορισμό σε κενές οργανικές θέσεις για το σχολικό έτος 2014-2015 σε αντικατάσταση –αναπλήρωση διοριστέων (ποσοστό 60%)

Γεωργαντάς: «Γεγονός η βιβλιοθήκη για το Δροσάτο»

Στην ικανοποίηση ενός χρόνιου αιτήματος προχώρησε ο Υφυπουργός Παιδείας, Γιώργος Γεωργαντάς, κάνοντας πράξη τη δέσμευσή του για σύγχρονες εκπαιδευτικές υποδομές και στις ακριτικές περιοχές.

Ευχές Γραμματείας Αντιπεριφέρειας Κιλκίς


Τρίτεκνοι Κιλκίς: Τίμησαν τους νεοεισαχθέντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ


Ευχές Τμήματος ΑΔΕΔΥ Κιλκίς


Ευχές Σωματείου Εργαζομένων Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς


Ευχές από τις "Τηγανιές και Σχάρες"


228.000 ευρώ στον δήμο Παιονίας για την προμήθεια εξοπλισμού Διαχείρισης και Προστασίας του Φυσικού Περιβάλλοντος

Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας
Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Πράσινου Ταμείου, Νομικού Προσώπου υπό την εποπτεία του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, κατόπιν σχετικής πρότασης, ο Δήμος Παιονίας εντάσσεται στο χρηματοδοτικό πρόγραμμα «Αστική Αναζωογόνηση 2012 – 2015».

Ευχές Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης


Ευχές Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Περικλή Κολότσιου


Ανοικτά την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014 τα καταστήματα του Κιλκίς

Υπογράφει ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς
Δημοσιεύθηκε σήμερα 24-12-2014 στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, ο νέος νόμος 4314/2014 (ΦΕΚ 265Α), κατά το άρθρο 16 του οποίου, δίνεται η δυνατότητα στους συναδέλφους που το επιθυμούν να ανοίξουν τα καταστήματά τους την τελευταία Κυριακή του χρόνου, 28 Δεκεμβρίου 2014.

«Αϊ – Βασίλης, ξωτικά ….στη Βιβλιοθήκη Κιλκίς έρχονται ξανά»

Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες υπό τον τίτλο: «Αϊ – Βασίλης, ξωτικά ….στη Βιβλιοθήκη έρχονται ξανά», για παιδιά από 3,5 έως 12 χρονών, υλοποιήθηκαν από εθελοντές, φίλους της Βιβλιοθήκης, κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν 10 δραστηριότητες στις οποίες συμμετείχαν περίπου 150 παιδιά.

Γιορτινό ωράριο καταστημάτων Κιλκίς

Από τον Εμπορικό Σύλλογο ΚΙΛΚΙΣ ανακοινώθηκε το Ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων, κατά τη διάρκεια των εορτών.

Τι να φάτε μετά τη γαλοπούλα και τους κουραμπιέδες για να μην παχύνετε!

Είναι αδύνατο να αντισταθούμε στα χριστουγεννιάτικα γλυκά και αλμυρά εδέσματα και το χειρότερο είναι ότι πολλές φορές νιώθουμε τύψεις γι’ αυτό…

Ευχές Μουσικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ευρωπού


Δραστηριότητες του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Χριστουγεννιάτικο χωριό Δήμου Κιλκίς
Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς για ακόμη μια χρονιά, σε συνεργασία με το Δήμο Κιλκίς, συμμετέχει με την παρουσία και την ενεργή συμμετοχή του στο «Χριστουγεννιάτικο χωριό». Τη Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014 και την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014 συμμετείχε στο σπιτάκι του bazaar και την Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014 θα βρίσκεται στο σπιτάκι των κατασκευών (11:00 π.μ. – 13:00) και (5:00 μ.μ. – 8:00 μ.μ.).

Δροσάτο: Τίμησαν αυτούς που άξιζε να τιμηθούν


Ευχές Συλλόγου Τριτέκνων Κιλκίς


Ο Σύλλογος Τριτέκνων Κιλκίς
σας εύχεται από καρδιάς
Χρόνια Πολλά!

Χαρούμενα Χριστούγεννα,
Ευλογημένη η Νέα Χρονιά,
με υγεία, αγάπη,
δημιουργία, ενότητα,
χαμόγελα, πρόοδο και ευημερία.

Ο Σύλλογος ΒηματίΖΩ στο Χριστουγεννιάτικου Χωριό του δήμου Κιλκίς


Ετήσιος χορός του συλλόγου Ακρίτες Επταλόφου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΚΡΙΤΕΣ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ» νομού Κιλκίς σας προσκαλεί στον Ετήσιο χορό του συλλόγου, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014, στο Κτήμα των Ευχών στο Κιλκίς.

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου κατά την περίοδο των εορτών

Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης της κυκλοφορίας που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως κατωτέρω: 

Πρόγραμμα Ιερών Ακολουθιών Ιερού Κοινοβίου Οσίου Νικοδήμου Πενταλόφου Παιονίας


Συμβουλές ΕΦΕΤ για τις Χριστουγεννιάτικες αγορές σας

O Ε.Φ.Ε.Τ. συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τους ελέγχους στην αγορά των τροφίμων και κατά τη διάρκεια των εορτών, με κύριο γνώμονα τόσο τη διασφάλιση της υγείας των καταναλωτών, όσο και την προστασία των συμφερόντων τους από οποιοδήποτε κίνδυνο ή πρακτική υπονόμευσής τους.

Αυτό μην το χάσετε, γιατί θα χάσετε!

Την Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου στο Χριστουγεννιάτικο χωριό του Κιλκίς μη χάσετε το απόγευμα την αναβίωση του εθίμου των Μωμόγερων από τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο ¨Οι Μωμόγεροι¨ Αγίου Μάρκου Κιλκίς σε συνεργασία με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Ευκαρπίας «το Λαβάς», Ηλιολούστου «το Κάρς» και τα χορευτικά συγκροτήματά τους.

Παραιτήθηκε από δημοτική σύμβουλος Κιλκίς η Βούλα Ποζίδου

Την παραίτησή της από το αξίωμα της Δημοτικής Συμβούλου και συνακολούθως από τη θέση της Προέδρου της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Κιλκίς (Κ.Δ.Ε.Κ.) υπέβαλε σήμερα η κα Παρασκευή Αλεξανδρίδου – Ποζίδου.
Οι λόγοι της παραίτησής της εξηγούνται από την κα Αλεξανδρίδου – Ποζίδου στη δήλωση που ακολουθεί: