Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Ημερίδα: «Πάϊκο, προοπτικές αειφόρου Τουριστικής Ανάπτυξης».


Αποστολή: Πάνος Γεωργιάδης 
Μια εξαιρετική εκδήλωση με θέμα «Πάϊκο προοπτικές αειφόρου Τουριστικής Ανάπτυξης» πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, στο Κέντρο Νεότητας Γουμένισσας.

Χάρισαν στην 71 Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία «ΠΟΝΤΟΣ» στολή Πόντιου Μαχητή

Την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014, ο σύλλογος Σανταίων Θεσσαλονίκης «Η Επτάκωμος Σάντα» επισκέφθηκε την 71 Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία «ΠΟΝΤΟΣ», στη Νέα Σάντα Κιλκίς προκειμένου να παραχωρήσουν αφιλοκερδώς μια παραδοσιακή φορεσιά Ποντίου μαχητή για να κοσμεί το Στρατηγείο.

Ευχές από το ΑΡΧΕΤΥΠΟ Κιλκίς


Τελετή υπόσχεσης και απονομής πτυχίων των εθελοντών του Ε.Ε.Σ. Κιλκίς


Στην κατάμεστη αίθουσα του Συνεδριακού Κέντρου του Δήμου Κιλκίς το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014 το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία η ορκωμοσία των νέων Εθελοντών Κοινωνικής Πρόνοιας της τάξης του 2014 και οι πρώτοι Εθελοντές Σαμαρείτες - Διασώστες της τάξης του 2014, του περιφερειακού τμήματος Ε. Ε. Σ. Κιλκίς.

Η Sugar Factory Band στο Zpiderland Music Festival

2L8, JANE DOE, LOS TROMOS , SUGAR FACTORY, + after show party
Πολλοί τον γνωρίσανε σαν Βασίλη Μπαγιάτη. Για πάρα πολλούς περισσότερους ηταν ο Zpi. Μουσική, φωτογραφία, σκηνοθεσία, blogging, ραδιόφωνο απλά αποτελούν τα μέσα που είχε επιλέξει για να γιορτάζει αυτό που αγαπούσε περισσότερο από όλα. Τη ζωή.

Αγώνας καλαθοσφαίρισης φιλανθρωπικού χαρακτήρα Αστυνομίας για την ενίσχυση της «Κιβωτού του Κόσμου»

Φιλανθρωπικός αγώνας καλαθοσφαίρισης διοργανώθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία, χθες (20.12.2014), από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, στο Κλειστό Γυμναστήριο του «Μετς», στην Αθήνα.

Συνελήφθησαν 2 άτομα στους Ευζώνους Κιλκίς για μεταφορά λαθρομεταναστών

Συνελήφθησαν χθες (20-12-2014) τα μεσάνυχτα, στους Ευζώνους Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ευζώνων, 2 αδέλφια ηλικίας 36 και 38 ετών και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διευκόλυνση εξόδου από την χώρα μη νόμιμων μεταναστών.

ΠΑΣΟΚ: "Οι ακραίες αθλιότητες Παραστατίδη και Βουδούρη"

Από το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, με αφορμή τις δηλώσεις των Οδ. Βουδούρη και Θ. Παραστατίδη, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
"Το ΠΑΣΟΚ εμμένει στην ανάγκη για άμεση και πλήρη διερεύνηση των καταγγελιών του Π. Χαϊκάλη από τα αρμόδια όργανα της δικαιοσύνης και στην επιτακτική ανάγκη προστασίας της δημοκρατικής ομαλότητας.

Το Kinesis-Gym στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Δήμου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Kinesis
Με χαρά σας ενημερώνουμε και σας προσκαλούμε στις επιδείξεις των τμημάτων άθλησης του γυμναστηρίου μας στο Χριστουγεννιάτικο χωριό του Δήμου Κιλκίς στην πλατεία Ειρήνης.

Διάγγελμα Σαμαρά: Να εκλέξουμε πρόεδρο και συζητάμε για εκλογές ακόμα και στο τέλος του 2015

"Ο Ελληνικός λαός δεν θέλει να γίνουν πρόωρες εκλογές. Και έχει δίκιο. Από την πλευρά μας κάνουμε ό,τι επιβάλλει το Σύνταγμα και το συμφέρον της Χώρας, ώστε να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από αυτή τη Βουλή. Πρέπει να μη γίνουν εκλογές. Πρέπει να τερματισθεί η πολιτική αβεβαιότητα. Πρέπει να προχωρήσει η Ελλάδα στην επόμενη μέρα.

Αποτελέσματα συνδυασμού Δ.Α.Κ.Ε. στις εκλογές Ε.Λ.Μ.Ε. Κιλκίς


Δελτίο τύπου ΔΑΚΕ Κιλκίς
Την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 21:00, ο συνδυασμός της Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, που έλαβε ψήφους ενενήντα ένα (91):

Γράψε... λάθος! Ξενοφών Ζολώτας: μιλώντας στα αγγλικά με λέξεις ελληνικής προέλευσης (α΄ μέρος)

Γράφει ο Σπύρος Καρτσώνης
Γράφαμε πριν από δύο εβδομάδες ότι η σε πολλά επίπεδα -στο πέρασμα των αιώνων- επικοινωνία των λαών είχε ως αποτέλεσμα τις πολλές επιδράσεις της γλώσσας του ενός λαού στη γλώσσα του άλλου. Είχαμε μάλιστα υπογραμμίσει ότι οι ελληνικής ρίζας λέξεις που έχουν ενσωματώσει στα δικά τους εκφραστικά μέσα οι περισσότερες ευρωπαϊκές γλώσσες -λέξεις που εκπροσωπούν θεωρητικές και αφηρημένες έννοιες υψηλής νοητικής σύλληψης, που σχετίζονται με φιλοσοφικούς και επιστημονικούς όρους- είναι πολύ περισσότερες από όσες ξένες λέξεις υπάρχουν στην ελληνική -λέξεις που, κυρίως, αφορούν πράγματα της καθημερινής ζωής ή όρους της τεχνολογίας, της οικονομίας και του Διαδικτύου ή που μας έρχονται ως αντιδάνεια.