Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

Πολιτική και πολιτιστική εκδήλωση για τα 96 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ


Στις 17 Δεκέμβρη η Κ.Ο. Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ διοργανώνει μεγάλη πολιτική και πολιτιστική εκδήλωση για τα 96 χρόνια από την ίδρυση του ΚΚΕ.

Το πρόγραμμα των αγώνων της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς, το Σαββατοκύριακο

Συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο το πρόγραμμα των αγώνων της Ακαδημίας υλοποιώντας έτσι το φετινό μέρος του προγραμματισμού της. Έτσι αύριο Σάββατο η ανδρική ομάδα αγωνίζεται στην Ευκαρπία στις 15.00 με αντίπαλο τον Ηρακλή Φύσκας και οι τρείς βαθμοί της νίκης είναι επιτακτικοί για την βαθμολογική αναρρίχηση της ομάδας.

Ο Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς υποδέχεται τους νέους εθελοντές

Σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς και στις 05.30 μ. μ. ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Κιλκίς ανοίγει την αγκαλιά του για να υποδεχτεί μέσα στην παγκόσμια οικογένεια του ανθρωπισμού και του εθελοντισμού τους νέους εθελοντές.

Αγαθοπούλου: "Εσείς κρατάτε και το μαχαίρι και το καρπούζι κ. Γεωργαντά"

Υπογράφει η Ε. Αγαθοπούλου
Ο πολιτικός πολιτισμός του κόμματος το οποίο υπηρετώ, αλλά και οι προσωπικές μου αρχές και αξίες, με οδήγησαν όλο αυτό το διάστημα σε μια άλλου είδους αντιμετώπιση της πολιτικής από αυτή του κ. Γεωργαντά. Στο κόμμα του κ. Γεωργαντά κυριαρχεί το περίφημο «με εντολή Σαμαρά» για ό ,τι και αν γίνεται σε αυτόν τον τόπο, ώστε να καρπώνεται προσωπικά ο ίδιος ο Πρωθυπουργός τα «οφέλη» των παρεμβάσεών του, μοτίβο το οποίο αναπροσαρμόζουν οι κατά τόπους βουλευτές στα μέτρα τους.

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Περιηγητών Γουμένισσας ευχαριστεί θερμά

Για 4η συνεχόμενη χρονιά η διοργάνωση του Ημιμαραθώνιου Παϊκου στέφθηκε με επιτυχία. Ο Ορειβατικός Σύλλογος Περιηγητών Γουμένισσας ευχαριστεί θερμά τους εθελοντές, χωρίς του οποίους ο αγώνας δε θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί, καθώς και τους χορηγούς.

"Μην εφαρμόζετε Εγκυκλίους και Υπουργικές Αποφάσεις"

Γράφει ο Ιωάννης Κ. Λιναρδάκης*
Η παράταξή μας εδώ και πολλά χρόνια έχει ταχθεί και έχει δώσει μάχες για την εφαρμογή του θεσμού της Αξιολόγησης στην Εκπαίδευση. Θεωρούμε ότι η αυτοαξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου μπορεί να συμβάλλει στην ανάπτυξη και βελτίωση του σχολείου με βάση τις δικές του δυνάμεις και να αναγνωρίζει πρωτεύοντα ρόλο στους εκπαιδευτικούς, αφού αυτοί γνωρίζουν από μέσα τα προβλήματα και τις δυνατότητες της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Έναρξη σεμιναρίου της Σχολής Γονέων Ν. Κιλκίς στο 1ο Νηπιαγωγείο Πολυκάστρου

Την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου και ώρα 17:30 θα γίνει η πρώτη συνάντηση του επιμορφωτικού προγράμματος της Σχολής Γονέων στο 1ο Νηπιαγωγείο Πολυκάστρου. Το σεμινάριο απευθύνεται σε γονείς παιδιών κάθε ηλικίας, αλλά και σε μέλλοντες γονείς.

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α. 39/2014, 05-12-2014) τα καιρικά φαινόμενα προβλέπονται ως εξής: Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός σήμερα Παρασκευή (05-12-2014) στη Βορειοδυτική Ελλάδα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες βαθμιαία θα επεκταθούν στην υπόλοιπη δυτική και βόρεια χώρα

Κιλκισιώτες αστυνομικοί συνέλαβαν 36χρονο στη Θεσσαλονίκη για κατοχή μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης

Σημαντικό πλήγμα στη διάδοση των ναρκωτικών ουσιών, πέτυχαν χθες αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, με τη σύλληψη 36χρονου ημεδαπού και την κατάσχεση σημαντικών ποσοτήτων κοκαΐνης.

Διακοπή κυκλοφορίας στο 1ο χλμ της Επαρχιακής οδού Μανδρών – Γαλλικού, λόγω υπερχείλισης του Γαλλικού ποταμού

Σας ενημερώνουμε ότι η κυκλοφορία των οχημάτων στο Νομό του Κιλκίς, λόγω υπερχείλισης του Γαλλικού ποταμού, έχει διακοπεί στο 1ο χλμ της Επαρχιακής οδού Μανδρών – Γαλλικού. Στο λοιπό οδικό δίκτυο, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά, ενώ στο ανωτέρω σημείο η κυκλοφορία διεξάγεται από παρακαμπτήριους οδούς.

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014

ΑΥΓΗ ·Όργιο παρασκηνίου για μνημονιακό Πρόεδρο-Κινήσεις για μέτωπο προθύμων προς αποφυγή εκλογών·Επίσκεψη Νταβούτογλου-Φρούριο το κέντρο της Αθήνας·Πελατειακές ρυθμίσεις-Με εντολή ΥΠΕΚΑ:- Δάσος, τέλος
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Το κόλπο των νονών της μπάλας-Εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο·Σοκ!- Νωρίτερα θα πληρωθούν οι φόροι του 2015·Πυρετός με την τρόικα-Εξαιρετικά κρίσιμο το eurogroup της Δευτέρας

"Πρακτικά βήματα για τη μη εφαρμογή της αξιολόγησης-αυτοαξιολόγησης"

Υπογράφει ο Γιώργος Ξενέλλης 
Πρόεδρος ΕΛΜΕ Κιλκίς
Σε όλη τη διάρκεια της περσινής χρονιάς δόθηκε ένας μεγάλος αγώνας για την αποτροπή της εφαρμογής της Α.Ε.Ε. η οποία σαφώς συνδέεται με την αξιολόγηση των νόμων 3848, 4024 και του ΠΔ 152. Στον αγώνα αυτό, εκτός όλων των άλλων, αναδείχτηκε ο κυρίαρχος ρόλος του συλλόγου διδασκόντων ως του οργάνου που αποκλειστικά αποφασίζει για τη στάση που ακολουθεί η σχολική μονάδα.

Δήλωση Γκουντενούδη για την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού

Χρήστος Γκουντενούδης
Δήμαρχος Παιονίας
"Σήμερα 5 Δεκεμβρίου τιμούμε το παγκόσμιο εθελοντικό κίνημα και τους εθελοντές όλης της γης. Ο Εθελοντισμός είναι κίνημα ψυχής, κίνημα κοινωνικής αλληλεγγύης, αξιοπρέπειας και προσφοράς προς το συνάνθρωπο. Οι εθελοντές είναι άνθρωποι της προσφοράς και της αγάπης. Ελπιδοφόρο, αισιόδοξο και πολλά υποσχόμενο μήνυμα στη δύσκολη εποχή που διανύουμε αποτελεί το γεγονός ότι 100 συμπολίτες μας, μέχρι στιγμής ενεργοποιήθηκαν και ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Δήμου Παιονίας για να συμμετάσχουν σε εθελοντικές ομάδες και εργασίες .

Κινητικότητα: Οι τελικοί πίνακες του ΑΣΕΠ – Ποιοι μπήκαν στις λίστες κατάταξης, απόρριψης, διάθεσης και διαθεσιμότητας

Μετά την εξέταση των 701 ενστάσεων κατά των προσωρινών πινάκων κατάταξης, στο πλαίσιο της 11/2014 ανακοίνωσης κινητικότητας προσωπικού διάφορων ειδικοτήτων και φορέων, το ΑΣΕΠ κατάρτισε και εκδίδει: α) τελικό πίνακα κατάταξης, β) πίνακα απορριπτέων, γ) τελικό πίνακα διάθεσης υπαλλήλων και δ) πίνακα υπαλλήλων που παραμένουν σε διαθεσιμότητα διότι δεν καταλαμβάνουν κάποια από τις θέσεις προτίμησής τους.