Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Αυτά είπε ο Παραστατίδης στη Βουλή για το ΙΚΑ Αξιούπολης



Δελτίο τύπου Θ. Παραστατίδη

Σας γνωρίζουμε ότι ο κ. Θεόδωρος Παραστατίδης, την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου, έφερε σε συζήτηση στη Βουλή, κατά τη διάρκεια Κοινοβουλευτικού Ελέγχου, το ζήτημα της Αναστολής Λειτουργίας του Τοπικού Υποκαταστήματος ΙΚΑ ΕΤΑΜ Αξιούπολης.

Ημερίδα για την οδική ασφάλεια θα πραγματοποιηθεί στο ΕΚΕΤΑ

Ημερίδα με θέμα: «Οδική ασφάλεια: Αναβάθμιση μέσω δράσεων εκπαίδευσης-ενημέρωσης», διοργανώνουν το υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης και το Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (ΙΜΕΤ) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014,στις 9.30 το πρωί, στο αμφιθέατρο Βεργίνα του ΕΚΕΤΑ (6ο χλμ. Χαριλάου – Θέρμης).

"Ο ποιητιτής και οι μύθοι που σκαρώσαν παραμύθι" στο 1ο Γυμνάσιο Κιλκίς


Πορεία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας εργαζομένων στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΠΑΜΕ Κιλκίς
Την Πέμπτη 27 Νοέμβρη το πρωί πραγματοποιήθηκε στο Κιλκίς, όπως και σε ακόμα 66 πόλεις σε όλη τη χώρα, η απεργιακή συγκέντρωση των δυνάμεων του ΠΑΜΕ, του Συλλόγου Γυναικών Κιλκίς (μέλος της ΟΓΕ) και του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών.

Μακριά από παιδιά αυτό το παγούρι

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας, στο πλαίσιο εξέτασης καταγγελίας, προέβη σε έλεγχο παιδικού παγουριού για νερό. Διαπιστώθηκε, μέσω εργαστηριακών δοκιμών από τη Β’ Χημική Υπηρεσία του Γενικού Χημείου του Κράτους, ότι δεν πληροί τους όρους για τη χρήση για την οποία προορίζεται, καθόσον περιέχει ουσίες, οι οποίες μεταναστεύουν στο πόσιμο νερό, αλλοιώνουν τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του και δεν περιλαμβάνονται στον κατάλογο των επιτρεπόμενων ουσιών της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας.

Καλαμποκάλευρο για πέταμα!

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας, στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Επίσημου Ελέγχου Ασφάλειας και Ποιότητας των τροφίμων για την παρακολούθηση των επιπέδων των μυκοτοξινών στα τρόφιμα και σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος του Γενικού Χημείου του Κράτους, διαπίστωσε τη διακίνηση προϊόντος «Καλαμποκάλευρο», το οποίο βρέθηκε να περιέχει φουμονισίνες (μυκοτοξίνες) σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από τα επιτρεπτά επίπεδα.

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΑΥΓΗ ·Λαϊκή απαίτηση να φύγει η κυβέρνηση του Μνημονίου- Μεγάλες συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα·Αύξηση μέχρι και 390% στα φάρμακα!· Αναγκαστική εξαγορά κτηρίων υπέρ εταιρειών!
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Συντάξεις- Όλοι μετά τα 62·Κυβέρνηση- τρόικα- Το θέατρο (του πολέμου) στο Παρίσι·Δωρεάν από το 2015 τα εμβόλια στα παιδιά των ανασφάλιστων