Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Θείος… 57 ετών βίαζε την 14χρονη ανιψιά του

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε προχθές 57χρονος Λαρισαίος, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, για κατ’ εξακολούθηση βιασμό και αποπλάνηση 14χρονου κοριτσιού. Ο 57χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος μετά από πολύμηνη εισαγγελική έρευνα σύμφωνα με την οποία, εκμεταλλευόμενος τη συγγενική σχέση με το ανήλικο κορίτσι, το αποπλανούσε είτε στο δικό του σπίτι του είτε στο αυτοκίνητό του σε ερημικές τοποθεσίες, κάνοντας πράξη τις ερωτικές του επιθυμίες.

Συνάντηση Δημάρχου Κιλκίς με τον Περιφερειακό Διευθυντή της Α'΄Βαθμιας και Β Βαθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας

Το Δήμαρχο Κιλκίς επισκέφθηκε σήμερα ο Περιφερειακός Διευθυντής της Α' Βαθμιας  και Β' Βαθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Γεώργιος Καρατάσιος στο πλαίσιο εκδήλωσης για το Κοινωνικό Σχολείο.

Ομιλία Παραστατίδη στις 12 Νοεμβρίου 2014 στη Βουλή για τα κόκκινα δάνεια και μικροομολογιούχους



Ο κ. Θεόδωρος Παραστατίδης, τοποθετήθηκε την Τετάρτη 12 Νοεμβρίου, στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί των Τροπολογιών για τα ''κόκκινα δάνεια'' και τους ''μικρομολογιούχους''.

Ερώτηση Αγαθοπούλου με θέμα την αποκρατικοποίηση του Διεθνή Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» (ΚΑΘΜ)

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Στο πλαίσιο της προωθούμενης από την Κυβέρνηση ιδιωτικοποίησης της δημόσιας περιουσίας, το ελληνικό Δημόσιο προχωράει άμεσα στο ξεπούλημα και των περιφερειακών αεροδρομίων.
Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων και η Ειρήνη Αγαθοπούλου, κατέθεσαν ερώτηση προς τους αρμόδιους Υπουργούς με θέμα την αποκρατικοποίηση του Διεθνή Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» (ΚΑΘΜ).

Κάλεσμα ΕΛΜΕ ν. Κιλκίς για αναπληρωτές καθηγητές

Tο ΔΣ της ΕΛΜΕ Ν. Κιλκίς προσκαλεί τους αναπληρωτές καθηγητές του Νομού Κιλκίς στις 17 Νοεμβρίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς (Βυζαντίου 3) για να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

Έκθεση ζωγραφικής του Κιλκισιώτη ζωγράφου Χρήστου Τσιλιγκερίδη


Ετήσιος χορός του Αθλητικού Συλλόγου Ηλιολούστου Κιλκίς "Ήλιος"


Τροπολογία για το Πειθαρχικό Δίκαιο των Εκπαιδευτικών

Γράφει ο Ιωάννης Κ. Λιναρδάκης*
Τροπολογία για τα πειθαρχικά των Εκπαιδευτικών, σχετικά με τα εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή για οποιοδήποτε έγκλημα οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, κατέθεσε προς ψήφιση, στη Βουλή, ο κ. Υπουργός Παιδείας Α. Λοβέρδος.

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

ΑΥΓΗ ·Προβοκάτσια Φορτσάκη-ΜΑΤ, χημικά και τραυματίες σε Πανεπιστήμιο, ΕΜΠ·ΕΝΦΙΑ:- Άτακτη υποχώρηση για να εξευμενιστεί η τρόικα·Επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας- Οδηγούν σε κλείσιμο το σχολείο του 18 Άνω
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Χάθηκε η μπάλα με ΕΝΦΙΑ και δόσεις- Με εντολή Σαμαρά-Βενιζέλου η άτακτη υποχώρηση μετά την αντίδραση της τρόικας·Δωρεάν αναλώσιμα στους ανασφάλιστους διαβητικούς (Βορίδης)·Καινούργια διαμερίσματα με 1.000 ευρώ το τετραγωνικό-Σε ποιες περιοχές υπάρχουν τέτοιες ευκαιρίες

Αγώνας χάντμπολ ΓΑΣ Κιλκίς vs ΧΑΝΘ (28-23)