Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

Αυτά έκαναν οι αστυνομικές υπηρεσίες της Κεντρικής Μακεδονίας τον Οκτώβριο 2014

Κατά τη διάρκεια του μήνα Οκτωβρίου του έτους 2014, από τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Κεντρικής Μακεδονίας, στις Διευθύνσεις Αστυνομίας Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, συνελήφθησαν συνολικά -606- άτομα και ειδικότερα:

Διακομματική αντίδραση για την ΑΕΠΙ

Η πρόταση της ΑΕΠΙ να καθιερωθεί φόρος πνευματικής ιδιοκτησίας υπέρ των δημιουργών σε κάθε ηλεκτρονική συσκευή που υπάρχει σε χώρους μαζικής συγκέντρωσης, άσχετα από το αν βρίσκεται σε λειτουργία ή όχι, τον οποίο φόρο θα διαχειρίζεται η ίδια, προκαλεί πολλές αντιδράσεις.

Παραστατίδης: Προσθήκη - τροπολογία για τη ρύθμιση χρεών μικρών επιχειρήσεων

Δελτίο τύπου Θ. Παραστατίδη
Προσθήκη-Τροπολογία σχετικά με την ρύθμιση χρεών μικρών επιχειρήσεων και επαγγελματιών προς χρηματοδοτικούς φορείς κατέθεσαν 15 Ανεξάρτητοι Δημοκρατικοί Βουλευτές, οι Μάρκος Μπόλαρης, Τσαμπίκα Ιατρίδη, Πέτρος Τατσόπουλος, Θεοδώρα Τζάκρη, Πάρις Μουτσινάς, Θεόδωρος Παραστατίδης, Χρήστος Αηδόνης, Γεώργιος Νταβρής, Χρυσούλα Γιαταγάνα, Γιώργος Κασαπίδης, Γιάννης Κουράκος, Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος, Ραχήλ Μακρή, Οδυσσέας Βουδούρης και Βασίλης Καπερνάρος, με την οποία προτείνονται τροποποιήσεις και προσθήκη διατάξεων στην υπ’αριθμ. 1955/112/3.11.2014 Προσθήκη-Τροπολογία με θέμα «Μέτρα για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της οικονομικής κρίσης και την ενίσχυση της απασχόλησης: κίνητρα για την ρύθμιση χρεών μικρών επιχειρήσεων και επαγγελματιών προς χρηματοδοτικούς φορείς και έκτακτες διαδικασίες ρύθμισης οφειλών επιχειρήσεων».

Λείπουν από τα σχολεία 7.000 καθηγητές, δάσκαλοι και νηπιαγωγοί

Ιωάννης Κ. Λιναρδάκης
M.Sc., Τεχνολόγος Γεωπόνος
Υπεύθυνος Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων
Χιλιάδες διδακτικές ώρες εξακολουθούν να χάνουν οι μαθητές των Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων.
Α. Στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση αυτή τη στιγμή υπάρχουν πάνω από 1000 κενά.
Β. Στην Ειδική Αγωγή τα κενά ανέρχονται σε 500 περίπου.

Η "Τόλμη¨Κιλκίς στους διασυλλογικούς αγώνες kick boxing ( low, thai, Κ1), πυγμαχίας και grappling

Διασυλλογικοί αγώνες της ομοσπονδίας Ε.Ο.Μ.Α. διεξήχθησαν την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 στο κλειστό γυμναστήριο Μακεδονικού στη Θεσσαλονίκη. Τα αθλήματα που θεμελίωσαν την διοργάνωση ήταν kick boxing ( low, thai, Κ1), πυγμαχία και grappling.

Παζάρι βιβλίου στη Θεσσαλονίκη


Εθελοντική διδασκαλία και πληρωμή με μόρια

Ξενέλλης Γιώργος
Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ν. ΚΙΛΚΙΣ
Εθελοντές εκπαιδευτικούς που θα δουλεύουν δωρεάν, με αντάλλαγμα πιο πολλά μόρια για ενδεχόμενη μελλοντική πρόσληψη ζητά ο υπουργός Παιδείας κ. Λοβέρδος.

Κιλκισιώτες αστυνομικοί κατάσχεσαν 3.900 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και ένα φορτηγό στη Θεσσαλονίκη

Στο πλαίσιο των στοχευμένων ελέγχων που πραγματοποιούνται για την αντιμετώπιση του παρεμπόριου λαθραίων τσιγάρων, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς πέτυχαν χθες (07.11.2014) τη σύλληψη δύο ατόμων υπηκόων FYROM ηλικίας 44 και 50 ετών και 31χρονης ημεδαπής, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί λαθρεμπορίας.

Ο πρόεδρος του εθελοντικού ταμείου ασφάλισης αστυνομικών μιλά στη Γνώμη


Αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί, οργανωθείτε!