Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Η Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. Ν. Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά

Η Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. Ν. Κιλκίς, ευχαριστεί θερμά όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς της Α/θμιας Εκπαίδευσης, που συμμετείχαν στις αρχαιρεσίες για την εκλογή εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια (Π.Υ.Σ.Π.Ε. , Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε., Κ.Υ.Σ.Π.Ε.).
Τα μέλη της Δ.Α.Κ.Ε. εκφράζουν τις ευχαριστίες τους που για πολλοστή φορά εμπιστευτήκατε και στηρίξατε την παράταξή μας, κατατάσσοντάς την σταθερά στην πρώτη θέση σ’ όλα τα συμβούλια.

Εκδήλωση της "Ψηφιακής Συμμαχίας για τη Γυναικεία Απασχόληση"


Στην Ανδριανούπολη για 2 ημέρες πήγαν οι Συνταξιούχοι του Δημοσίου Νομού Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Συνταξιούχων του Δημοσίου Νομού Κιλκίς
Στην Αδριανούπολη αυτή τη φορά πραγματοποίησαν την 2ήμερη εξόρμησή τους οι Συνταξιούχοι του Δημοσίου Νομού Κιλκίς. Μετά τις ενδιάμεσες στάσεις για ξεμούδιασμα και καφέ και τον απαραίτητο έλεγχο στα σύνορα, και με την ξεναγό μαζί μας φτάσαμε στην Αδριανούπολη στο εμπορικό κέντρο, για βόλτα, φαγητό και ψώνια. Το απόγευμα και αφού τακτοποιηθήκαμε στο ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης, βγήκαμε για την βόλτα μας στον πεζόδρομο, για φαγητό στα ψαράδικα, για τα περίφημα σουτζουκάκια και τα ψώνια στη σκεπαστή αγορά με τα 130 μαγαζιά.

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην δημόσια Ειδική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 12 Νοεμβρίου 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00, για συζήτηση και απόφαση για τα εξής θέματα Η/Δ:
"Ψήφιση Προϋπολογισμού και Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης για το έτος 2015 "
Σας προσκαλούμε επίσης να συμμετέχετε στην δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 10 Νοεμβρίου 2014, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18.00, για συζήτηση και απόφαση για τα εξής θέματα Η/Δ:

"Σας ευχαριστώ που με τιμήσατε με την ψήφο σας"

Της αιρετού του ΠΥΣΔΕ ν. Κιλκίς, Κυριακής Ματσακίδου
εκπροσώπου των ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ (ΣΥΝΕΚ)
Συναδέλφισσες-συνάδελφοι
Σας ευχαριστώ που με τιμήσατε με την ψήφο σας
Δώσαμε έναν αγώνα με ύφος, ήθος και χαρακτηριστικά που ταιριάζουν σε αγωνιστές της εκπαίδευσης, πέρα και έξω από κάθε λογής μικροκομματικές σκοπιμότητες.

Νέο πρόγραμμα για την απασχόληση επιπλέον 6.000 ανέργων μέσω επιχορήγησης επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα

Υπουργική απόφαση για την υλοποίηση προγράμματος για την απασχόληση επιπλέον 6.000 ανέργων μέσω επιχορήγησης επιχειρήσεων του ιδιωτικού τομέα υπέγραψε ο υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννης Βρούτσης.

Βράβευση 5ου δημοτικού σχολείου Κιλκίς από τη συντονιστική επιτροπή του E-twinning, που εδρεύει στις Βρυξέλλες

Δελτίο τύπου 5ου δημοτικού σχολείου Κιλκίς
Από τη συντονιστική επιτροπή του E-twinning, που εδρεύει στις Βρυξέλλες, πήραμε το παρακάτω μήνυμα:
«Συγχαρητήρια! Το σχολείο σας βραβεύθηκε με την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας για την τελειότητα της εργασίας σας στο έργο eTwinning "Eco- life". Αυτό σημαίνει πως η εργασία σας, η εργασία των μαθητών και του σχολείου σας έχει αναγνωριστεί στο υψηλότερο Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Οριστικοποίησης των Αρχικών Εγγραφών του Εθνικού Κτηματολογίου στις περιοχές Πολυκάστρου και Πευκοδάσους του Δήμου Παιονίας

Από την Εθνικό Κτηματολόγιο & Χαρτογράφηση Α.Ε. και τον Δήμο Παιονίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:
Συνάντηση σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014 στο Δημαρχείο Παιονίας μεταξύ του Δήμου Παιονίας, της Εθνικό Κτηματολόγιο & Χαρτογράφηση Α.Ε. και τοπικών υπηρεσιακών φορέων με θέμα την «Οριστικοποίηση των Αρχικών Εγγραφών του Εθνικού Κτηματολογίου στις περιοχές Πολυκάστρου και Πευκοδάσους του Δήμου Παιονίας».

Εκδήλωση συζήτηση στη Θεσσαλονίκη στον με θέμα, "Η διείσδυση των γερμανικών συμφερόντων στην Ελλάδα"

Αύριο Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014, στις 7.30 μ.μ. το δημοτικό σχήμα Μένουμε Θεσσαλονίκη διοργανώνει εκδήλωση συζήτηση στον Κινηματογράφο Αλέξανδρο (Εθνικής Αμύνης 1), με θέμα: Η διείσδυση των γερμανικών συμφερόντων στην Ελλάδα – Ο Φούχτελ, και η ελληνογερμανική συνεργασία σε Δήμους και Περιφέρειες.

"Το θέμα των προσφύγων και το ζήτημα των Ποντίων με την ματιά της σύγχρονης Αριστεράς"




Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Επιτροπής  ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Τα εκατό χρόνια από την έναρξη του 1ου Παγκόσμιου Πολέμου, ταυτίζονται με την ιστορική διαδρομή των Ελληνικών προσφυγικών πληθυσμών της Aνατολής, που μετοίκησαν στην Ελλάδα και είναι αρκετά για να γραφτεί η ιστορία έτσι όπως πραγματικά είναι. Η διαδρομή αυτή των εκατό χρόνων δεν ήταν μία ευθεία γραμμή πάνω στην οποία πορεύτηκαν οι πρόσφυγες για να φτιάξουν από το μηδέν τη νέα τους ζωή. 

Αποτελέσματα εκλογών των εκπαιδευτικών Κιλκίς

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΥΣΔΕ ΚΙΛΚΙΣ
ΨΗΦΙΣΑΝ 499 ΑΚΥΡΑ 25
ΕΛΑΒΑΝ:

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ (ΣΥΝΕΚ): 188 ψήφους
ΔΑΚΕ
 92 ψήφους
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ
 72 ψήφους
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
 55 ψήφους
ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ
 53 ψήφους
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝ
 14 ψήφους

Ανακοίνωση για τα ΕΠΑΛ

Ιωάννης Κ. Λιναρδάκης
Υποψήφιος Αιρετός ΠΥΣΔΕ Κιλκίς
M.Sc., Τεχνολόγος Γεωπόνος
Υπεύθυνος Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων
Η Θέση της ΔΑΚΕ καθηγητών Δ.Ε. είναι ότι η Τεχνική-Επαγγελματική εκπαίδευση αποτελεί τον ένα από τους δύο ισότιμους πυλώνες της Λυκειακής βαθμίδας. Για το λόγο αυτό αγωνίζεται εδώ και χρόνια για την στήριξη και την ουσιαστική αναβάθμισή της.

Με διακρίσεις ο "Άθλος" Κιλκίς στο διασυλλογικό πρωτάθλημα kick boxing της Ε.Ο.Μ.Α. στη Θεσσαλονίκη

Την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη από την Ελληνική Ομοσπονδία Μαχητικών Αθλημάτων (Ε.Ο.Μ.Α.) διασυλλογικό πρωτάθλημα kick boxing για όλες τις ηλικίες.

Τίτλοι εφημερίδων, Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

ΑΥΓΗ ·»Καταπίνουν» το νέο Μνημόνιο- Σιγά- σιγά εμφανίζει η κυβέρνηση τη νέα συμφωνία·Στους δρόμους για την Παιδεία- Σήμερα στις 12 στα Προπύλαια·Λευκωσία: Λεπτές ισορροπίες για Κυπριακό και ΑΟΖ
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Θέλεις Εθνικό Ύμνο; Αποβάλλεσαι- Ο πρόεδρος του δεκαπενταμελούς στο 2ο ΕΠΑ. Λ. Κατερίνης τόλμησε να ζητήσει έπαρση σημαίας μία φορά την εβδομάδα·Με μισθό 2.000 ευρώ- Πρέσβης εκ προσωπικοτήτων ο υβριστής του Καραμανλή· »Αυτοκτονία»!-Η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να πείσει την τρόικα ότι θα πέσει εάν ανοίξει Ασφαλιστικό και εργασιακά