Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

ΠΑΜΕ Κιλκίς: "Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τους εργαζόμενους όλης της χώρας"

Δελτίο τύπου ΠΑΜΕ Κιλκίς
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ. 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΟΚΤΩΒΡΗ
7:00 μ.μ. – ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΙΛΚΙΣ 
Εργαζόμενοι,
άνεργοι,
συνταξιούχοι,
νέοι,
γυναίκες,
διαδηλώνουμε και βροντοφωνάζουμε:
"ΔΕ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ".
Να απαιτήσουμε εδώ και τώρα:

Εγκαίνια νέου χώρου του συλλόγου «Παναγία Σουμελά» στο Κιλκίς



Ξεκινά από αύριο Τρίτη, 7 Οκτωβρίου 2014, η καθολική εφαρμογή του νέου συστήματος έκδοσης Δελτίου Ταυτότητας

Από αύριο, Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014, ξεκινά η καθολική εφαρμογή του νέου συστήματος έκδοσης Δελτίου Ταυτότητας, μετά από την επιτυχημένη πιλοτική εφαρμογή σε 24 Αστυνομικές Υπηρεσίες, σε όλη την επικράτεια. Πρόκειται ουσιαστικά για την πρώτη «government to government» (διασύνδεση δημοσίων υπηρεσιών) Υπηρεσία που υλοποιούν σε συνεργασία το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη με το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και το Υπουργείο Εσωτερικών.

Κατατέθηκε στη Βουλή η πρόταση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Με την κατάθεση της πρότασης της κυβέρνησης για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης ξεκίνησε τις εργασίες της η Ολομέλεια της Βουλής. Τη σχετική επιστολή του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά διάβασε ο Πρόεδρος της Βουλής Βαγγέλης Μεϊμαράκης μετά το αγιασμό για την έναρξη της νέας Συνόδου. Η επιστολή του πρωθυπουργού, έχει ως εξής:

ΕΛΑΣ: 629 επιστροφές αλλοδαπών στις χώρες καταγωγής τους το Σεπτέμβριο 2014

Στο πλαίσιο της επιχείρησης για την αντιμετώπιση της μη νόμιμης μετανάστευσης, άλλοι (629) αλλοδαποί διαφόρων υπηκοοτήτων επέστρεψαν στις χώρες καταγωγής τους, τον περασμένο μήνα Σεπτέμβριο, μέσω των προβλεπόμενων διαδικασιών επιστροφής τις οποίες διαχειρίστηκε η Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής.

Την αθώωσή του Γρηγόρη Τσιλιμαντού ζητά η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης

Δελτίο τύπου ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης 
Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Θεσσαλονίκης εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στον αντιφασίστα αγωνιστή Γρηγόρη Τσιλιμαντό και ζητά την αθώωσή του από κάθε κατηγορία στη δίκη που θα γίνει στη Λάριστα στις 10 Οκτώβρη. Το μόνο «έγκλημα» του Γ. Τσιλιμαντού ήταν ότι βρέθηκε μαζί με άλλους τον Απρίλη του 2014 στο Δομοκό για να διαμαρτυρηθεί ενάντια στο νομοσχέδιο για τις φυλακές υψίστης ασφαλείας.

Εξώδικη δήλωση - διαμαρτυρία Ο.Λ.Μ.Ε. προς Λοβέρδο

«Ομοσπονδία Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (Ο.Λ.Μ.Ε.)» Αθήνα, Ερμού & Κορνάρου 2
ΠΡΟΣ:
Τον Υπουργό Παιδείας κ. Λοβέρδο Ανδρέα, Λεωφ. Ανδρ. Παπανδρέου 37, Μαρούσι

Η Γενική Συνέλευση των Προέδρων των ΕΛΜΕ της χώρας (σύμφωνα με το καταστατικό κεφ. Ε, άρθρα 32, 34, 35, 37) στις 27-09-2014, αποφάσισε, την προκήρυξη Απεργίας –Αποχής, από όλες τις διαδικασίες υλοποίησης της ατομικής αξιολόγησης (ΠΔ 152/13) των εκπαιδευτικών, αλλά και της αυτοαξιολόγησης – αξιολόγησης της σχολικής μονάδας και κάθε διαδικασία αξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου που πραγματοποιείται σε υλοποίηση του σχετικού νομοθετικού πλαισίου (ν. 4024/11, ν. 4142/13, ΠΔ 152/13, ν. 3848/10, ν. 3679/10).

Έναρξη 16ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου & Παντομίμας Δήμου Κιλκίς

Στο μαγικό άγγιγμα του 16ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κουκλοθεάτρου και Παντομίμας Κιλκίς αφέθηκαν οι μικροί και μεγάλοι φίλοι του κατά τη διάρκεια της λαμπρής τελετής έναρξής του το απόγευμα της Κυριακής 5 Οκτωβρίου.

Επίσκεψη γνωριμίας μαθητών Ε' Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς στο Δήμαρχο Κιλκίς

Επίσκεψη γνωριμίας πραγματοποίησαν στο Δήμαρχο Κιλκίς οι μαθητές των δύο τμημάτων της τρίτης τάξης του Ε' Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς στο πλαίσιο του μαθήματος ''Μελέτη για το περιβάλλον''.

Ο Γκουντενούδης στο «Κερνάμε Κιλκίς»

Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας
Για 2η συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε το πετυχημένο φεστιβάλ Γαστρονομίας «Κερνάμε Κιλκίς». Την Παρασκευή 3 Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Παιονίας παρευρέθηκε στα εγκαίνια και συνεχάρη, την πρωτοβουλία του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου.

Νέα πρωτοποριακή μέθοδος στην μικροχειρουργική αποκατάσταση του γυναικείου μαστού

Την υπογραφή Ελλήνων γιατρών φέρει η νέα πρωτοποριακή μέθοδος στην μικροχειρουργική αποκατάσταση του γυναικείου μαστού μετά από μαστεκτομή, καθώς αλλάζει ριζικά τον τρόπο τοποθέτησης του μοσχεύματος!
Η πρωτοποριακή μέθοδος των Ελλήνων γιατρών, η οποία παρουσιάστηκε πριν από μερικές ημέρες στο 22o Παγκόσμιο Συνέδριο Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής στο Rio De Janeiro της Βραζιλίας, απέσπασε τον θαυμασμό και τα χειροκροτήματα της Παγκόσμιας Επιστημονικής Κοινότητας στον τομέα της Αισθητικής Επανορθωτικής Χειρουργικής του γυναικείου μαστού.

Ο δήμος Παιονίας ζαιρετίζει την μονιμοποίηση της Μητρόπολης Γουμένισσας - Αξιουπόλεως - Πολυκάστρου

Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας
Ένα πάγιο και αποφασιστικό αίτημα του ποιμνίου της Παιονίας έγινε αποδεκτό με τροπολογία από τον υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων Ανδρέα Λοβέρδο και τη σύμφωνη γνώμη των βουλευτών του 3ου Τμήματος της Βουλής.
Η Ιερή Μητρόπολη Γουμενίσσης, Αξιούπολης, Πολυκάστρου είναι πλέον μόνιμη.

Γεύση από γυμναστική του Kinesis Kilkis στο "Κερνάμε Κιλκίς"

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίδειξη του γυμναστηρίου Kinesis στην εκδήλωση του εμπορικού επιμελητηρίου "Κερνάμε Κιλκίς" που έλαβε μέρος στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο του Κιλκίς.

Μειοδοτικός διαγωνισμός ανακύκλωσης πλαστικού

Στα πλαίσια της δράσης που υλοποιείται και αφορά στη συλλογή πλαστικών καπακιών με σκοπό την ανταλλαγή τους με αναπηρικό αμαξίδιο, καλούμε τις ενδιαφερόμενες εταιρίες ανακύκλωσης πλαστικού να υποβάλουν προσφορές οι οποίες θα αποστέλλονται ταχυδρομικά σε φάκελο ή θα κατατίθενται αυτοπροσώπως στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κιλκίς, 21ης Ιουνίου 141, τ.κ. 61100, στον 5ο όροφο στο Γραφείο του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων, υπόψη κας Καρολίδου Σωτηρίας.

"Περιστολή της άτακτης και ανεξέλεγκτης αφισοκόλλησης στο Κιλκίς"

Επιστολή "Τέχνης" Κιλκίς προς το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς
"Κύριε Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς
Η δημοτική αρχή, πριν λίγα χρόνια, τοποθέτησε σε διάφορα σημεία της πόλης μας πίνακες ανακοινώσεων για να αποφευχθεί η άτακτη αφισοκόλληση, που ζημιώνει αισθητικά την πόλη και δημιουργεί προϋποθέσεις ρύπανσης.

Οι παλαίμαχοι και φίλοι του Κιλκισιακού τιμούν τον διαιτητή Βασίλη Λεγνωσίδη

Δελτίο τύπου συλλόγου παλαιμάχων και φίλων του Κιλκισιακού
Σας ενημερώνουμε ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών “Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων ”, διοργανώνει τουρνουά ποδοσφαίρου παλαιμάχων, που θα γίνει τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 17.00 στο Γήπεδο του Παλιού Αγιονερίου του Δήμου Κιλκίς, προκειμένου να τιμήσει τον Παλαίμαχο Διαιτητή-Αρχιδιαιτητή Βασίλη Λεγνωσίδη για την πολύχρονη προσφορά του στο ποδόσφαιρο.

Σκοτώθηκε 19χρονος σε τροχαίο

Στις 05.10.2014 το πρωί, στο 10ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Αριδαίας – Αψάλου Πέλλας, το Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 19χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε σταθερά αντικείμενα και ανετράπη, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του οδηγού. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, όπου αργότερα κατέληξε. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αριδαίας.

Η "πόλις" ανακοινώνει έναρξη λειτουργίας τμημάτων εικαστικών, σκακιού και μουσικής


Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Επιδρομή στα «κρυφά» εισοδήματα-Με λεγεωνάριους (εισπρακτικές και «ράμπο» από την αγορά) οι έλεγχοι επί δικαίους και αδίκους·»Ενέσεις» υπεραισιοδοξίας από τον Αντώνη Σαμαρά-Για την έξοδο από το Μνημόνιο, τα βάσανα του κόσμου και τις καλύτερες ημέρες που έρχονται·Γ. Κύρτσος: Οι νέες περικοπές στις συντάξεις είναι αναπόφευκτες!
ΕΘΝΟΣ ·Ποιοι κλέβουν το ρεύμα από τη ΔΕΗ- Στόχαστρο 20.000 «μπαταχτσήδες» με γεμάτο πορτοφόλι·Πρόβα τζενεράλε για τη μάχη στη Βουλή- Σαμαράς-Ευθύνη και σταθερότητα κόντρα στον λαϊκισμό·Ερευνητικό σκάφος της Τουρκίας έξω από τη Λεμεσό- Προκλήσεις και απειλές